Neler Yeni

AMD ekran kartı almalı mıyım?

rexoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer
Dostlar vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler.Başka forumlarda alma diyenler de oldu ama anladığım kadarıyla yazılımsal hatalar büyük oranda düzeltilmiş.AMD alacağım gibi gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle amd kusursuz bir şekilde yazılıma sahip diyemeyiz ama
rx 5xxx serilerin e kadar gelen saç baş yolduran wattman hataları artık yok denecek bir seviyede

aman sakın alma wattmandan kurtulamazsın diyenler
bir şey bilmeden 3 5 video izleyen kitledir

burada önemli olan fiyat performans endeksi
amd kartalar bildiğimiz üzere rakibi olarak gösterilen nvdia kartlara göre fiyat performans anlamında çok uygun oluyorlar

ama bazen amd de sapıtabiliyor ve rakibi nvdia fiyatlarında fiyatlandırılabiliyor (ülkemizde) bu yüzden anlık fiyat takibi ile rakipleri incelenerek uygun fiyatı olduğunda alınabilir

Misal 6600 6600xt serilerini 3060 rakibi olarak gördük

şu an piyasadaki en ucuz 6600 7999 tl
şu an piyasadaki en ucuz 3060 10284 tl

%25 lik bir fiyat farkı
artıları eksileri değerlendirildiğinde
fiyat performans olarak tercih edilebilir bir ürün duruyor
Teşekkürler hocam , sağolun.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Arif
Dostlar merhaba , kafama çok yatan bir kart vardı. Radeon RX 6600 fakat son 2 gündür internette forumlarda wattman hatasını hala devam ettiğini amd nin asla alınmayacağını söyleyenler var. Bazılarıda wattmanın ekran kartıyla değil sistemle alakalı olduğunu söylüyor eğer öyleyse bu ne demek?Rx 6600 ekran kartımın sistemimle uyumlu olacağını nasıl anlayabilirim.Kısacası 2024'ün sonlarına doğru amd deki wattman ve yazılım sorunları devam ediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim kafam çokk karışık
2 yıldır Rx6600 kullanıyorum bir kere wattman yemedim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Mehmetcan İvrendi
rx 6650xt 12k dan başlıyor hocam aşar beni.
Hocam 6.700 ile 7.500K arasına Pazarlıksız! bulunabiliyor kart Sahibindende

-knk umarım Sıfır Olarak almayı düşünmüyosundur bu kartları asla O sıfır fiyatları etmez söyliyeyim artık bunlar eskidi RTX 5000 serisi çıkacak ve bu kartlar RTX 3000 Serisine rakip kartlar ki Artık günümüzde RTX 3000 serisi RTX 1000 serisi gibi yani ucuza alim oyunu açsın yeter dediğimiz kartlara döndü bu yüzden Eğer Sıfır almayı Düşünüyor iseniz bence vazgeçin ve 2.El RX 6650XT alın Baktım şuan 7K'ya temiz Asus RTX 6650XT var pazarlık ile 6.5K - 6.7K civarına alabilirsiniz veya daha fazla bütçeniz varsa 7.5 - 8K arasınada RX 6700XT bulabiliyorsunuz yine bundada pazarlık ile fiyatı düşürebilirsiniz çok iyi kart bence bütçeniz varsa alın geçin (RX 6700XT alıcaksanız dikkat edin Mining'li kart olmasın)

Top Bottom