- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikaye oyunu sevdalısıyım.Zaten internetten testlere baktım performansı konusunda endişem yok.Ama yazılım tarafında hata vermesi beni uzaklaştırıyor , güven vermiyor.rx 7900XTX helhound var, güç kaynağım 1000W gold+, amd 5600X, overlock atmadan önce wattman alıyordum, oc açtım 4.5 watman 4.6 watman verdi 4.65 ve 4.7 watman vermedi ama throne and liberty de shader shadow anti aliasing yüklenince pbo overdrivedan kapatıyor o yüzden 4.65 kullanıyorum, rx 6 serisi oturmuş bir seri sorun çıkartmayacağını düşünüyorum, eski ve optimizasyonlu oyunlar oynuyorsan amd tavsiye ederim ama her hafta bir oyun deneyip bıracaksan nvidia alman iyi olur, dlss olayı optimize olmayan oyunlarda iyi iş görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartın performansı konusunda endişem yok.Ama oyun zevkimi batırıcak hatalarla , sürücülerle uğraşmak istemiyorum o yüzden tereddüte düşürüyorrx 7900XTX helhound var, güç kaynağım 1000W gold+, amd 5600X, overlock atmadan önce wattman alıyordum, oc açtım 4.5 watman 4.6 watman verdi 4.65 ve 4.7 watman vermedi ama throne and liberty de shader shadow anti aliasing yüklenince pbo overdrivedan kapatıyor o yüzden 4.65 kullanıyorum, rx 6 serisi oturmuş bir seri sorun çıkartmayacağını düşünüyorum, eski ve optimizasyonlu oyunlar oynuyorsan amd tavsiye ederim ama her hafta bir oyun deneyip bıracaksan nvidia alman iyi olur, dlss olayı optimize olmayan oyunlarda iyi iş görüyor