YazılımKafa
80+ Silver
Amd Software uygulamasında bu ayarlar var. Açmamı tavsiye ettiğiniz ayarlar var mı?
eyvallahBir şey yapmanıza gerek yok iyi böyle.
fazla olmasının ne etkisi var? 80 di 100 yaptımGörüntü keskinleştirmeyi biraz kısmanı öneririm aşırı keskin olur, 40 civarı iyidir.
Fazla yapay görüntü görünebilir.fazla olmasının ne etkisi var? 80 di 100 yaptım
Oyun modunu standart varsayılanda kullanman daha iyi olur.Amd Software uygulamasında bu ayarlar var. Açmamı tavsiye ettiğiniz ayarlar var mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
knk görüntü güzelleştirir yazıyor. yapay zeka yaptığı için bozar anlamında mı diyorsun?Fazla yapay görüntü görünebilir.
free sync açık. diğer ayar bende yok . bu arada muhtemelen boşuna bakıyorum buna. laptop kullanıyorum. ekran kartım 4060. bu ayarlar amd nin kendi gpusu için değil mi? yani bir işime yaramayacak diye tahmin ediyorumOyun modunu standart varsayılanda kullanman daha iyi olur.
bunları açabilirsin (freesync fps sabitlemiyor! renk iyileştirmesini isteğine bağlı oyunlarda açabilirsin bazılarında iyi oluyor.)
Alıntıyı görüntüle
laptop kullanıyorsan hiç bir ayar elleme bence dostum. Ama oyun modu standartta kalsınknk görüntü güzelleştirir yazıyor. yapay zeka yaptığı için bozar anlamında mı diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
free sync açık. diğer ayar bende yok . bu arada muhtemelen boşuna bakıyorum buna. laptop kullanıyorum. ekran kartım 4060. bu ayarlar amd nin kendi gpusu için değil mi? yani bir işime yaramayacak diye tahmin ediyorum
peki bunlar sadece amd nin dahili gpu ayarı mı? öyleyse zaten boşuna uğraşmayayım . 4060 kullanıyorum onunla bir işim yoklaptop kullanıyorsan hiç bir ayar elleme bence dostum. Ama oyun modu standartta kalsın
Evet onu değiştiriyor ama oyuna etkisi varmı bilmiyorum sen yinede standart yap.peki bunlar sadece amd nin dahili gpu ayarı mı? öyleyse zaten boşuna uğraşmayayım . 4060 kullanıyorum onunla bir işim yok
eyvallah. zaten mux switchten sadece 4060 yaptım . standart yapıcam ayarları . hiçbir şeyi etkilemeyecek zatenEvet onu değiştiriyor ama oyuna etkisi varmı bilmiyorum sen yinede standart yap.
Sadece 4060 yaptıysan bu Radeon menüsü nasıl açılıyor?eyvallah. zaten mux switchten sadece 4060 yaptım . standart yapıcam ayarları . hiçbir şeyi etkilemeyecek zaten