Amd ve GeForce farkı

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar, GeForcedaki oyun yakalama özelliğini biliyorsunuz ya da ekran kaydetme olayını. Bir arkadaşımdan duyduğuma göre bu özellik amd ekran kartlarında yokmuş ve herhangi bir program ile ekran kaydı, yayın yapmak çok zor oluyormuş ya da olmuyormuş aydınlatır mısınız?

Arkadaşlar, GeForcedaki oyun yakalama özelliğini biliyorsunuz ya da ekran kaydetme olayını. Bir arkadaşımdan duyduğuma göre bu özellik amd ekran kartlarında yokmuş ve herhangi bir program ile ekran kaydı, yayın yapmak çok zor oluyormuş ya da olmuyormuş aydınlatır mısınız?
Yayın için OBS kullanabilirsiniz. Ben klip yakalama işlemlerimi steelseries yazılımı ile yapıyorum. İstediğim yerden kırpabiliyorum.

anlamadım ama radeon software yazılımındada oyun yakalama özelliği var.

Yayın için OBS kullanabilirsiniz. Ben klip yakalama işlemlerimi steelseries yazılımı ile yapıyorum. İstediğim yerden kırpabiliyorum.
evet kanka steelseries son 2 dk 1440p ultra kalitede alt-s atadım valorantta ace, clutch ve güzel vuruşları tek tuşla kaydediyorum.

Outplayed. Buna bi bak. Şahsen nvidia var ama bu uygulama daha kullanışlı

Sağolun arkadaşlar demek ki benim arkadaş biraz cahilmiş. Sırf bu olaydan dolayı rtx3060 ekran kartı almak için kendimi yırtacaktım

GeForce’da bildiğim kadarıyla aldığın klipler üzerinde oynayamıyorsun. Atıyorum son bir dakika ayarladıysan direk onu alıyor kaydediyor. Ama örneğin steelseries engine ile aldığın klibi düzenliyorsun, kırpıyorsun öylece tekrar kaydediyorsun bu çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri