Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD ve NVIDIA denetim masalarında ekran bölümü yok

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Arkadaşlar yeni laptop aldım r5 4600h 1650ti lı nvidia denetim masasında ekranın r5 e bağlı olduğunu gösteriyor bu yüzden nvidia denetim masasında çözünürlük falan ayarladığımız ekran bölümü yok ama amd radeon software da da ekran bölümünde özel çözünürlük ayarlama bölümü yok nasıl düzeltebilirim nvidia ekran kartını ekrana bağlayabilir miyim bağlarsam ne olur pil tüketimi artar mı ya da amd radeon software a özel çözünürlük ekleme kısmını getirebilir miyim bu arada programlar güncel
Adsız.png
zz.png

birde eklediğim fotoğraftaki gibi origin ve diğer küçük pencerelerde yazılar çok bulanık bakarken gözlerim ağrıyor hatta sadece yazılarda değil hiçbir şeyi net değil onu nasıl düzeltebilirim
zzzz.png

mert.etg^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert
kanka laptoplarda ekran bölümü zaten yok sadece 3 bölüm var (nvidia için)
windows arama butonuna bulanıklık yaz çıkan ekranda ölçeği (genelde 125 olur) ayarla üstte küçük bi şekilde otrumu kapat diyecektir sorun çözülür

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka laptoplarda ekran bölümü zaten yok sadece 3 bölüm var (nvidia için)
windows arama butonuna bulanıklık yaz çıkan ekranda ölçeği (genelde 125 olur) ayarla üstte küçük bi şekilde otrumu kapat diyecektir sorun çözülür
ben öyle yapmadım ama sorunu çözdüm, amd nin denetim masasından ölçekleme modunu "en boy oranını koru" değilde "tam ekran" yaptım düzeldi, konuyu kapatmaya unutmuşum yinede teşekürler, iyi bayramlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,363
Üyeler
160,687
Son üye
BabaYaga.07