Neler Yeni

Yardım AMD Ve Nvidia Ekran Kartı Aynı Sistemde Olur Mu..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Ben Yeni Bİr Sistem Toplamayı Düşünüyorum Kendime Ve 4060 Bir Ekran Kartı Olacak Sistemde Lakin Şuanda Kullanmakta Olduğum Rx550 Ekran Kartını Da Sisteme Eklemek İstiyorum Yanda Dursun Diyerekten Ama Bu Ekran Kartlarının İkiside Farklı Markadan Farketmiş Olduğunuz Üzere Ve Bu İki Farklı Markadan Olan Ekran Kartları Sıkıntı Yaratırmı Tek Sistemde Bulunması..?!
Keza Şuan Önümde Duran Ekranları 550'Ye Bağlayıp OBS Ve Oyun'u 4060'a Yüklemek İstiyorum Yada Oyunları 4060'dan Oynarım Ve Rx550 OBS Video Encoding İşini Halleder Artık Nasıl Yaparım Bİlemem Ama Böyle Bİr Sistem Düşünüyorum Aklımda Sizce Bunu Yapmam Sıkıntı Olur Mu İşe Yarar Mı Bu Sistem..?!
Ne Gibi Problemler Çıkar..?!

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan
Yanlış Anlamayın Ama Kuzenler Vsr Geldiğinde Benim PC Elleşilmesin Diye Şuan Kullandığım PC'ye Koyabilirim Ve Komşu Çocuğu PC'si Olmuş Olur Elimde Hocam.. Yani Demem O Ki Satmamamı Nedeni Gereksiz Boş Boş İşler İçin Kullanmam Gerektiğinde Çıkarır Veririm Ki Miladı Doldu Bile Bence Alan Yok Gördüğüm Kadarıyla Zaten Ondan Doalyı Satmak Yerine Rtx4060 Yanında Geçici De lsa Dursun Diye Koyacağım Ve İşe Yarar Mı Diye Soruyorum..
Hocam o zaman bencede satmayın 😄

JSezar

80+ Silver
Değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ziya Türüt
Hocam Öncelikli Olarak Rx550 Gayet İşimi Gören Bir Kart Geçenlerde Cyberpunk 1. Bilmem Kaçıncı Sürümünde Bayağı Bir Oynadım Sıkıntı Yaşatmadı 30FPS Stabil Oynattı..
OBS Kousunda Da 1080p'de İşlemci Kaynaklı Sıkıntı Oluyor Ama 2. PC'mde Denediğimde (Ki Onun İşlemcisi 6500) 1080p Rahat Yayın Da Yaptırıyor Rx550 İle Pek Bir Sıkıntı Olmuyor Yani..
4060 Konusunda Evet Yayın Ve Oyun Konusunda Hayli Fazlasıyla Yeter Hele ki Benim Gibi Hobi Amaçlı Yapıyorsan Bu İşleri Fazla Fazlasıyla Yetere Ama Elimde Hali Hazırda Bulunan Bi Rx550 Gibi Günümüzde Sradan Bir Pc Kullanıcısını Fazlasıyla Tatmin Eden Bir Kart Varken De Değerlendirmeden Olmaz En Azından Yayını Onun Üstünden Veririm 4060 Üstündeki Yükü Hafifletir 60Fps Yerine 70FPS Verir Yada Yayın Açısından Düşünecek Olursak Oyuna Güç Harcayacam Derken Arka Planda Kalan OBS'in Gücünü Arka Planda Olduğu İçin Azaltıp Yayına Giden Görüntüde Sıkıntılar Oluşturmaz Gibi Düşünüyorum Ki Zaten İleride O Kartı Da Çıkarıcam Gibi Duruyor Keza 2. PC Dediğim Kasa Kardeşimin Ve Onda Hiç GPU Yok Dümdüz İşlemciden Güç Alıyor Ona Takarım Olmadı Ama O Zamana Kadar Böyle Faydalanayım Diyorum..
1050ti Demişsiniz Birde Ama 1050ti Almayı Düşünmüyorum Kusura Bakmayın Ama 550 GPU Bir Kasa Olmasına Rağmen CPU'm Şuan Yetişemediği Zamanlar Çok Oluyor Ve GPU Gördüğüm Üzere Sürekli 100 Çıkıp Geri 0 İniyor oyunlarda Vsr Ve Tabi Bir Yerden Sonra 100'e Bile Çıkmıyor Diyebilirim Ama Bu Süre Zarfında CPU 100 Stabil Çalışıyor (Cyberpunk Vsr Gibi Yüksek Donanım İsteyen Oyunlarda Ki Bunu GPU'ya Çok Yük Bindirip CPU Yükünü Hafifletmeye Çalışmama Rağmen Yapıyor Diyebilirim) Yani 1050ti Almam Ancak Gereksiz Masraf Olur Onun Yerine Zaten Tarihi Eser Olan Kasayı Sıfırdan Toplayayım Diyorum..
Nette Araştırırken Sıkıntı Olmaz Diyenleri Gördüm Ama Sizce Neden Bu Sistem İşe Yaramaz Onu Merak Ettim Sebep Ne Yani..?!
GT 730 ile ne kadar koysam takas yaparsın

Top Bottom