Neler Yeni

AMD Watmann ile mücadele ediyor !

The Semih

80+ Gold
1692359877675.png

Radeon GPU Detective şimdilik yalnızca Radeon RX 7000 (RDNA 3) ve Radeon RX 6000 (RDNA 2) serilerini destekliyor. Belki kırmızı takımın mühendisleri uyumluluğu geçmiş yıllara yönelik olarak genişletmek isteyebilir. Bu aracı kullanmak için tek bir şart var: Sistemde Adrenalin 23.7.2 veya üzeri bir sürücünün yüklü olması gerekli.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,581
İsim
uwu
Alıntıyı görüntüle

Radeon GPU Detective şimdilik yalnızca Radeon RX 7000 (RDNA 3) ve Radeon RX 6000 (RDNA 2) serilerini destekliyor. Belki kırmızı takımın mühendisleri uyumluluğu geçmiş yıllara yönelik olarak genişletmek isteyebilir. Bu aracı kullanmak için tek bir şart var: Sistemde Adrenalin 23.7.2 veya üzeri bir sürücünün yüklü olması gerekli.
İşte alemin kralı işte feraset işte cesaret
Mesaj otomatik birleştirildi:

IŞIN İZLEME :/
O giriş seviye kartlarda kötü rx6800xt nin ki çok iyi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Wattmanı düzeltirlerse NE NVIDA NE INTEL BEN VARIM DİYOR BEN gibi bir senaryo olur :D
Nvidia gibi teknolojilere sahip olmadığı sürece gene Nvidia bu rekabette önde olur, işlemcide inteli tokatladı, hayırlısıyla işlemciye yaptığı yatırımlar kadar ekran kartları için yapsalar bence tekel bile olur piyasada.
IŞIN İZLEME :/
Baya geriden geliyosun galiba, 6xxxx ve 7xxxx serilerinde ışın izleme var fakat Nvidia kartları kadar stabil çalışmıyor.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Nvidia gibi teknolojilere sahip olmadığı sürece gene Nvidia bu rekabette önde olur, işlemcide inteli tokatladı, hayırlısıyla işlemciye yaptığı yatırımlar kadar ekran kartları için yapsalar bence tekel bile olur piyasada.

Baya geriden geliyosun galiba, 6xxxx ve 7xxxx serilerinde ışın izleme var fakat Nvidia kartları kadar stabil çalışmıyor.
performansı kötü ışın izlemenin, yok demiyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
performansı kötü ışın izlemenin, yok demiyorum.
Bunuda çözerler ya, AMD şu ekran kartı konusunda büyük adımlar atmalı artık. FSR yazılımsal değil de dlas gibi ekran kartının içinde gelen bi özellik olsa mükemmel olur. Direkt ekran kartına gömülü bi yapay zekaya fena olmazdı.

Top Bottom