Hasan344
80+ Gold
Ama belirli oyunlarda yapıyor ve diğer denedigim karttada aynı sorunu aliyorum. (Fortnite,Gta5)Belki kart bozuktur hocam
Ama belirli oyunlarda yapıyor ve diğer denedigim karttada aynı sorunu aliyorum. (Fortnite,Gta5)Belki kart bozuktur hocam
Sorunlar Hep İşlemci Tabanlı Oyunlarda Mı Oluyor ? Rdr2'de Vs. oluyor mu ?Ama belirli oyunlarda yapıyor ve diğer denedigim karttada aynı sorunu aliyorum. (Fortnite,Gta5)
Hocam rdr2 yok bende. O yüzden denemedim ama özellikle fortnite'de aşırı derecede fazla oluyor. GTA 5'te bir tane grafik ayarı var onu acmassam sorun olmuyor.Sorunlar Hep İşlemci Tabanlı Oyunlarda Mı Oluyor ? Rdr2'de Vs. oluyor mu ?
Sadece bu iki oyunda mı oluyor hocam?Hocam rdr2 yok bende. O yüzden denemedim ama özellikle fortnite'de aşırı derecede fazla oluyor. GTA 5'te bir tane grafik ayarı var onu acmassam sorun olmuyor.
Evet hocam. Özellikle fortnite'de 10dk oynadıktan sonra oluyor.Sadece bu iki oyunda mı oluyor hocam?
Bi Yeni AAA oyunda deneyin. Sonra tekrar bakalım.Hocam rdr2 yok bende. O yüzden denemedim ama özellikle fortnite'de aşırı derecede fazla oluyor. GTA 5'te bir tane grafik ayarı var onu acmassam sorun olmuyor.
Tamam hocam indiririm. Birde core clock'u düşürdüm ve 1 saat civarı gta5 oynadım bir sorun olmadı.Bi Yeni AAA oyunda deneyin. Sonra tekrar bakalım.