amd wraith max

Reaksiyon skoru
4
amd wraith max işlemci soğutucusunun RGB renklerini değiştirmek için anakartın RGB desteklemesi şart mı acaba?

Evet, kutusundan çıkan kablolarla anakarta bağlantı yapıyorsunuz.

Evet, kutusundan çıkan kablolarla anakarta bağlantı yapıyorsunuz.
anakarta bağlantı yapılıyorda benim anakart rgb desteklemiyor sanırım ama daha önceden başka yerlerde görmüştüm sanırım kutunun içinden birde usb şeklinde kablo çıkıyor öyle yapılıyor diye

anakarta bağlantı yapılıyorda benim anakart RGB desteklemiyor sanırım ama daha önceden başka yerlerde görmüştüm sanırım kutunun içinden birde usb şeklinde kablo çıkıyor öyle yapılıyor diye
İki kablo var kutunun içinde ama dikkat etmedim hiç diğerine, birini kullandığımız için. Belki de dediğin gibidir.

İki kablo var kutunun içinde ama dikkat etmedim hiç diğerine, birini kullandığımız için. Belki de dediğin gibidir.
şöyle yanda görülen usb kablosu diye yazıyor ama kutunun içinden böyle bir şey çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nun içinde ama dikkat etmedim hiç diğerine, birini kullandığımız için. Belki de de
işte 2 kablo çıkıyormuş biri normal rgb destekleyen anartlar için diğeri de usb yazıyormuş kablonun üstünde ama bende çıkmadı o kablo

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    108 KB · Hit: 62
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,074
Üyeler
190,689