WOYAC 80+ Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 473 Dahası Reaksiyon skoru 143 İsim sefa mert 26 Şubat 2022 #1 Merhabalar bir şey sormak istiyorum AMD Wraith Prism üzerindeki kendi termal macunumu ? ve termal macun değişimi için Thermal Grizzly Kryonaut aldım fanın üzerindeki termal macunu nasıl silebilirim ?
Merhabalar bir şey sormak istiyorum AMD Wraith Prism üzerindeki kendi termal macunumu ? ve termal macun değişimi için Thermal Grizzly Kryonaut aldım fanın üzerindeki termal macunu nasıl silebilirim ?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,075 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,947 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 26 Şubat 2022 #2 Üzerinde gelen kendi macunudur evet. Peçeteyle silebilirsin.
ağrıkesici 80+ Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 326 Dahası Reaksiyon skoru 233 İsim painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici 26 Şubat 2022 #3 Evet kendi macunu. Peçeteyle veya yumuşak spatula gibi bir şeyle silip yenisini yapabilirsin.
WOYAC 80+ Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 473 Dahası Reaksiyon skoru 143 İsim sefa mert 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 pickpocket yazmış: Üzerinde gelen kendi macunudur evet. Peçeteyle silebilirsin. Devamı için tıklayın... ağrıkesici yazmış: Evet kendi macunu. Peçeteyle veya yumuşak spatula gibi bir şeyle silip yenisini yapabilirsin. Devamı için tıklayın... bilgilendirme için saolun
pickpocket yazmış: Üzerinde gelen kendi macunudur evet. Peçeteyle silebilirsin. Devamı için tıklayın... ağrıkesici yazmış: Evet kendi macunu. Peçeteyle veya yumuşak spatula gibi bir şeyle silip yenisini yapabilirsin. Devamı için tıklayın... bilgilendirme için saolun