Neler Yeni

AMD wraith prism yeterli mi?

LyNieX_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer BEKLER
Selamlar 5900x işlemciye oc yapmayı düşünmüyorum sadece wraith prism soğutucu yeterli mi? (Ağır işlerde yayın olsun render olsun)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Barış Karalı
ben r5 3600x ile kullanıyoeum render ve yayınlarda işimi görüyor. iyi bir soğutucu oc zaten yapılmaz zor ama yayın falan açarsın. idare ettirir seni

LyNieX_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer BEKLER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben r5 3600x ile kullanıyoeum render ve yayınlarda işimi görüyor. iyi bir soğutucu oc zaten yapılmaz zor ama yayın falan açarsın. idare ettirir seni
Peki 5900x in kutu içinden wraith prism soğutucu çıkıyor dimi bir de sence çok iyi bir hava soğutma mı yoksa 240mm sıvı soğutma mı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
%100 yüke girdiği zaman 90 dereceyi çok rahat geçer. İdarelik kullanılabilir. 240 mm sıvı soğutma çok daha iyi iş görecektir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Barış Karalı
Peki 5900x in kutu içinden wraith prism soğutucu çıkıyor dimi bir de sence çok iyi bir hava soğutma mı yoksa 240mm sıvı soğutma mı
bilmiyorum ama büyük işlemcilerin içinden fan çıkmıyor bazılarında, youtubeden falan kutu açılımlarını izle veya aldığın yerden bak onla ilgili bilmi yok.

LyNieX_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer BEKLER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%100 yüke girdiği zaman 90 dereceyi çok rahat geçer. İdarelik kullanılabilir. 240 mm sıvı soğutma çok daha iyi iş görecektir.
Güzel oc yapılır mı peki 4.6 4.7 GHz 240 mm ile yoksa 360 mm mı lazım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Güzel oc yapılır mı peki 4.6 4.7 GHz 240 mm ile yoksa 360 mm mı lazım
Radyatörün profiline bağlı. Eğer kalın profilli bir radyatör ve beraberinde iyi hava alan bir kasa kullanılırsa soft OC yapılabilir.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
önerim arctic freezer e sports duo prism den çok daha iyi bi sogutucu,
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da sıvı sogutma bakabilrsin

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit

LyNieX_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer BEKLER

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Cooler master masterliquid ml240l V2 RGB soğutucu ile R9 5900x i 4.6 4.7 GHz yapar mıyım?
Kesin konuşmak doğru olmaz, işlemci silikonu anakart, kasa gibi şeyler de önemli. Bence yaparsınız ama kaç derece de yaparsınız bilmem.

LyNieX_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer BEKLER
Kesin konuşmak doğru olmaz, işlemci silikonu anakart, kasa gibi şeyler de önemli. Bence yaparsınız ama kaç derece de yaparsınız bilmem.
B550 Asus tuf anakart ile ml240l soğutucu düşünüyorum 4.7 GHz olursa iyi olur ha ama bence gerek yok zaten en ağır iş yayın yaparken oyun oynayıp DC açık olur yayın dışında da zaten 5600x bile yeterli iken 5900x e oc yapmak biraz psikolojik sıkıntı gerektirir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,631
Üyeler
159,188
Son üye
husmysterio
Top Bottom