ATİ.HD4450.
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 86
- İsim
- yağmur yıldırım
öncelikle bence takılır ve max 70 derece görürünüz amd am5 deki işlemciler eski soğutucularla kullanılsın diye işlemci kesik kesik kullanabilirsinizRyzen 5 7500F için Wraith Prism yeter mi arkadaşlar normalde stock soğutucu kullanıcaktım bazı durumlardan sonra bunu kullanmaya başladım uzun süreli olarak yeter mi?
Fiyatlarına baktım soğutucu fanın heryerde farklı fiyat yazılmış değerli bişey mi anlayamadım eğer öyle ise satıp sıvı soğutucu falan geçmek mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
HOCAM SİSTEM PARÇALARINIZ NELER? MERAK ETTİĞİM İÇİN SORUYORUMAlıntıyı görüntüle
Kasa içinde böyle duruyor
Fiyat performans mı yoksa gerçekten iyi mi önerdiğiniz soğutucu fazla hakim değilim kusura bakmayın o yüzden
BÜTÇESİ YOKSA KULLANSIN ZATEN VARSA DEĞİŞTİRSİN KASANIN MAŞALLAHI VARArkadaş haklı fakat BENCE gereğinden fazla büyük ve iyi durmuyor onun dışında yine BENCE her ne kadar iyi soğutursa soğutsun HAVA SOĞUTUCU adı altındaki ürünlere 1000tl den fazla vermem ve o arkadaş baya iyi fiyatta ben aldım sonra iptal edip ag400 aldım hem kasayı doldurmuyor diğer parçalar ışıkları vs engellemiyor şahis fikrim bu yönde ama sıvı soğutma ile uğraşmam kasama sığmaz fakat param var diyorsan kesinlike pearless 120 almalısın.
Son düzenleme: