AMD Yeni işlemcileri.

Fiyatlar ucuz olamayacaktır.

Doğru sanırım her yerde 5000 serisi diye haberler var AMD bir açıklama yapmadı diye biliyorum

Yüksek ihtimal doğru olur bence bekle. Zaten 1 ay kaldı (diyorlar) ve 10. nesil intel'lerde PCI 4.0 desteği yok. Ayrıca masrafı daha fazla.

3900X de zaten 12 çekirdek, i9 destroyer :)

Ryzen 3000 serisinin rakibi Intel 9000 serisi, 10.000 serisi değil. Bence direkt i7'ye yapışmadan önce AMD'nin cevabını da gör, değerlendir. i7 bir yere kaçmıyor ancak yeni Ryzen serisi sağlam vurursa pişman olabilirsin.

Fiyatlar dolar olarak aynı olur yüksek ihtimal ancak ülkemizde malum... Ben Amazon'dan almayı düşünüyorum bu sebeple. Performansı hakkında zaten tartışılabilecek bir şey yok, şimdiye kadarki en güçlü masaüstü işlemci ailesi olacak.

Fiyatlar dolar olarak aynı olur yüksek ihtimal ancak ülkemizde malum... Ben Amazon'dan almayı düşünüyorum bu sebeple. Performansı hakkında zaten tartışılabilecek bir şey yok, şimdiye kadarki en güçlü masaüstü işlemci ailesi olacak.
Haydaaa hocam, siz de mi buralardaydınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kısma katılmıyorum. i9 9900K için diyorsan evet ama 10900K için asla.
Ryzen 3000'in rakibi 9000 serisi demiştim mesajımda:) Yine de oyun için olmasa da multicore'da 10900K'ya rakip olabileceğini düşünüyorum.

Benim anlamadığım neden Ryzen 4000 değil de Ryzen 5000?

Geri