ryzen 5 3600 kullanıyorum daha önce intel kullanmıştm tofaştan bmwye geçtm şahsen tavsşye ederm ama okumadm diğer arkadaşlarda artı eksi belirtmiştir kusursuz değil tab2Bilgisayar Toplamak için lga 1200 işlemci veya am4 işlemci almak istiyorum hangisi ileriye dönük olur yada hangisi almalıyım farkları neler gibi gibi şeyler
yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Hangi işlemciden geçmiştin ?ryzen 5 3600 kullanıyorum daha önce intel kullanmıştm tofaştan bmwye geçtm şahsen tavsşye ederm ama okumadm diğer arkadaşlarda artı eksi belirtmiştir kusursuz değil tab2
i5 5300Hangi işlemciden geçmiştin ?
gayet normal hızlanması ama 10400f bile z490 anakart ile amd 3600 ü geçiyori5 5300
daha doğrusu 5. nesil ve sonunda m var tam rakam bilmiyormHangi işlemciden geçmiştin ?
render de yapacağm ve değişiklik olsn istedmgayet normal hızlanması ama 10400f bile z490 anakart ile amd 3600 ü geçiyor
güzel seçim yapmışsın ama şuan 3600 alınmaz fiyatı uçtu çünküdaha doğrusu 5. nesil ve sonunda m var tam rakam bilmiyorm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
render de yapacağm ve değişiklik olsn istedm
vatandan almıştm ben onada zam gelms aldıgımda euro 9 30 du şuan 20 sanırım ama daha pahalıgüzel seçim yapmışsın ama şuan 3600 alınmaz fiyatı uçtu çünkü