12 GB benim alacağım modelAMD tarafında da fsr var. Dlss'e denk sayılır. Sistemlerdeki diğer bileşenlerlerde önemli. Ve 3060'ın 2 modeli var 8gb vram ve 12 gb vram olarak. Siz hangi model için soruyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el piyasasını çok bilmiyorum, fiyat konusunda bir şey diyemem. Mining yapılmış mı?
6500xt ve 6600 ikilisi buna güldü.Hayır, eskiye göre çok daha azalmış durumda. 6000 serisi sorunsuz neredeyse. Eski serilerde bazı sorunlar var sadece.
6500xt ve 6600 ikilisi buna güldü.
Knk amd den çok korkuyordum bende 1 hafta oldu alalı çok iyi ben şimdiye kadar haya almadım son sürümü kurdum2.el de garantili Rx 6600 almaya karar verdim fakat forumlarda hiç bilgi sahibi olmadığım bir konuya şans eseri denk geldim ve aklıma takıldı AMD kartlarda halen wattman sorunu devam ediyormu acaba bu konu yüzünden kart hakkında içime bir şüphe düştü.
Valla kaç ay boyunca kullandım. Çok sorun yaşadım. En trajikomik tarafı kartta recorder yok6500xt kullanıyorum bir sorun yok şuanlık
Evet maalesef recorder özelliği yok. Obs ile çözüm buldum şuan aratmıyor ama görüntü kaybı illa kaybediyorumdurValla kaç ay boyunca kullandım. Çok sorun yaşadım. En trajikomik tarafı kartta recorder yok
bende 6600 vardı şuan 6700 ikise de sıkıntısızdı. birazda şans işi elektronik. fiyatda uygunRx 6600 3500 TL ye buldum fiyat nasıl?
İkinci el temiz 1660ti vs. daha iyi ya. Encoder olmadığı için çok çektim ben. İşlemci de i3 10105f idi. İşlemciden yayın yapınca deliriyordum.Evet maalesef recorder özelliği yok. Obs ile çözüm buldum şuan aratmıyor ama görüntü kaybı illa kaybediyorumdur
Gtx 1650 yerine alınabilicek bir kart bence
İkinci el daha iyi tabi ki. Daha ucuza daha iyi kart alma imkanı bulunuyor.İkinci el temiz 1660ti vs. daha iyi ya. Encoder olmadığı için çok çektim ben. İşlemci de i3 10105f idi. İşlemciden yayın yapınca deliriyordum.