Neler Yeni

Amerika 1915 olaylarını "Soykırım" olarak tanıyacak!

Beren

80+ Gold
Kaynak: 24 Nisan: Amerikalı yetkililer, ABD Başkanı Biden'ın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımaya hazırlandığını söyledi - BBC News Türkçe

1915 olaylarını açıklamayacağım, bir zahmet bir yerlernizi kaldırıp bakın internetten.

Böylesine büyük bir yalana kurban gitmiş milyonlarca insan beni sinirlendiriyor ve aynı zamanda üzüyor. Eğer yapmadığımız bir soykırımı yapmışız gibi göstertip, tazminat ödettirirlerse dış siyasetimizin bittiğinin kanıtıdır.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yok daha neler. Buna soykırım diyeceklerse Amerika diye devlet olmaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne soykırımı abi şu an çok ayar oldum ne alaka yani soykırımla.

Beren

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok daha neler. Buna soykırım diyeceklerse Amerika diye devlet olmaz.
Amerika diye bir devlet var ve burnumuzdan çatır çatır getirtiyor. Süper güç böyle bir şey işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne soykırımı abi şu an çok ayar oldum ne alaka yani soykırımla.
Aksine Ermenilerin ve Rumların yapmış olduğu o kadar pislik var.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Kaynak: 24 Nisan: Amerikalı yetkililer, ABD Başkanı Biden'ın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımaya hazırlandığını söyledi - BBC News Türkçe

1915 olaylarını açıklamayacağım, bir zahmet bir yerlernizi kaldırıp bakın internetten.

Böylesine büyük bir yalana kurban gitmiş milyonlarca insan beni sinirlendiriyor ve aynı zamanda üzüyor. Eğer yapmadığımız bir soykırımı yapmışız gibi göstertip, tazminat ödettirirlerse dış siyasetimizin bittiğinin kanıtıdır.
Hocam kusura bakmayın ama telefondayım okuyamıyorum bana anlatma şansınız varmı bir miktar bilgilenelim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Amerika diye bir devlet var ve burnumuzdan çatır çatır getirtiyor. Süper güç böyle bir şey işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aksine Ermenilerin ve Rumların yapmış olduğu o kadar pislik var.
Hocalıya yaptıkları pislikleri unutmadık ama onlar bunu hiç konuşmazlar tabi işlerine gelmez.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ermenileri tehcir(göç) kanunu ile Suriye'ye gönderirken salgın hastalıklar ve cinayet dışındaki nedenler ile ölüyor. Bu soykırım oluyormuş 🤣🤣 Hocalı'da sivil halka yapılan saldırı soykırımdır. Savaşta hangi ırka mensup olursa olsun hedef siviller olmamalıdır.

rapstarjustercik

80+ Bronze
O kadar çocuğu ben öldürdüm zaten, o kadar anayı babayı, kızları ben öldürdüm zaten. Türk askerlini kutul amarede kezzap dolu bir çukura atıp ben öldürdüm zaten. Avusturalyada tüm insanları ben öldürdüm zaten, Afrikada ki insanları ben köle yaptım zaten. Ula o değil de ben ne biçim adam mışım ?

OptiDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Ünsal
Şahsen Amerika nin soykırım konusunda konuşma hakkı olduğunu sanmıyorum. Öldürdükleri kızılderili ve zenci insanları görmezden gelmeleri mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,721
Üyeler
166,419
Son üye
amet342
Top Bottom