Neler Yeni

Amerika ogrenci vizesi

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
Amerikada 2 yillik community college da okumak istiyorum bu sene paraki biriktirip gitmeyi dusunuyorum diger sene icin okul masraflari vize maaraflari vs ne kadar tutar bilen varsa yazabilir mi(ve simdiden vize basvurusu yapip randevu almaya calisim mi)

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Beyler bilen varsa bende şimdi yks kazanıp İtalya'da üni okumak istiyorum ama nasıl işliyor ordada ayni bölüm siralama mantığımı var bide nasıl orda vize alırım yani kalıcı yaşamak istiyorum İngilizcem yeterli hem okul hem hayat için gitmek istiyorum ne kadar tutar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beyler bilen varsa bende şimdi yks kazanıp İtalya'da üni okumak istiyorum ama nasıl işliyor ordada ayni bölüm siralama mantığımı var bide nasıl orda vize alırım yani kalıcı yaşamak istiyorum İngilizcem yeterli hem okul hem hayat için gitmek istiyorum ne kadar tutar
bilgim dahilinde az buz bir bilgim var.
ilgili üniversitenin Fakültesinin ortak bir sınavına girmeniz gerekiyor ve ona göre o fakültenin bölümlerine başvuruyorsunuz.
Eksiğim olabilir ama sistem aşşağı yukarı böyle işliyor.
Nereden başvuruluyor fenan bilmiyorum ama

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Fakültenin ortak bir sınavına girmeniz gerekiyor ve ona göre o fakültenin bölümlerine başvuruyorsunuz.
Peki kanka Türkiye'de ortalama aylık gelirimiz 100k bütçemiz İtalya'ya ortalama beni yollamak için yetermi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Peki kanka Türkiye'de ortalama aylık gelirimiz 100k bütçemiz İtalya'ya ortalama beni yollamak için yetermi
bu kadarını biliyorum.
Ancak kriterler çok bilemem bir bilgi daha burs veriyor diye biliyorum oranın hükümeti ama başarılı olmanız gerekiyor sınıfta kaldığınızda kesiliyor diye biliyorum direkt.
Nereyi düşünüyorsunuz?
nerede kalacaksınız?
beslenmeyi nasıl yapacaksınız?
ulaşım nasıl olacak?
Hangi bölgesine gideceksiniz (İtalya çeşitli bir ülke dil bile değişebiliyor kuzeyde mesela almancanın ana dil olduğu bölge var diye biliyorum )?
Çok kriter var he illaha orada okumak zorudna değilsiniz lisansınızı burada bitirip oraya yüksek lisans için de gidebilirsiniz.
Detaylı araştırın bilemiyorum ama bu dediklerim genel kriterler.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
bu kadarını biliyorum.
Ancak kriterler çok bilemem bir bilgi daha burs veriyor diye biliyorum oranın hükümeti ama başarılı olmanız gerekiyor sınıfta kaldığınızda kesiliyor diye biliyorum direkt.
Nereyi düşünüyorsunuz?
nerede kalacaksınız?
beslenmeyi nasıl yapacaksınız?
ulaşım nasıl olacak?
Hangi bölgesine gideceksiniz (İtalya çeşitli bir ülke dil bile değişebiliyor kuzeyde mesela almancanın ana dil olduğu bölge var diye biliyorum )?
Çok kriter var he illaha orada okumak zorudna değilsiniz lisansınızı burada bitirip oraya yüksek lisans için de gidebilirsiniz.
Detaylı araştırın bilemiyorum ama bu dediklerim genel kriterler.
Beslenme kendim yemek yaparım ev almayı düşünüyoz kalıcı kalabilirsem eğer yoksa kira yada yurt varmı bilmiyorum oraya gidip kalicam yani ulaşım bu okul bitincede geri dönmek istemiyorum kalırım hangi bölgesi aklimdada fikir yok ben hukuk istiyorum mesela ilk 2 yıl burda okuyup sonra 2 yıli orda okusam olurmu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beslenme kendim yemek yaparım ev almayı düşünüyoz kalıcı kalabilirsem eğer yoksa kira yada yurt varmı bilmiyorum oraya gidip kalicam yani ulaşım bu okul bitincede geri dönmek istemiyorum kalırım hangi bölgesi aklimdada fikir yok ben hukuk istiyorum mesela ilk 2 yıl burda okuyup sonra 2 yıli orda okusam olurmu
Bilgim yok.
Hukuk sistemini zerre bilmiyorum .
ne dersem yalan olur.
Diyeceğim bu kadar .
He tahmini olarak sınava 1-2 seneniz kaldı diye umuyorum çalışın yurt dışı işiniz olmazsa yurt içinde iyi bir yer kazanın sağlama alın kendinizi bunları araştırırken olmazsa diye de düşün derim.
ayrıca bu işler cesaret işi o yüzden mesela ben zamanında öyle böyle diyordum farklı şehiri anca kaldırabildim.
Kültür değiştirmek kolay değil aklınızda bulunsun

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Ahmet Sevinç
Amerikada 2 yillik community college da okumak istiyorum bu sene paraki biriktirip gitmeyi dusunuyorum diger sene icin okul masraflari vize maaraflari vs ne kadar tutar bilen varsa yazabilir mi(ve simdiden vize basvurusu yapip randevu almaya calisim mi)
dostum üniversitelere girmen için dil sınavı vermen lazım onuda duolino üzerinden yapabilirsin birçok üniversite kabul ediyor oradaki skorunu
öğrenci vizesi alman için ilk okula , kabul aldıktan sonraysa okula başvurman lazım öbür türlü öğrenci vizesi alamazsın . Veya dil okuluna falan yazılman lazım
Ayrıca orada kaçak çalışmak sıkıntılı bir süreç tavsiyem oradaki kütüphanelerde çalışman saatlik çok düşük ücrete çalıştırıyorlar ama en azından iyi kötü geçinirsin ayrıca duyduğuma göre herhangi bir eğitim kurumunda 9 ay boyunca gidersen , kaydın durursa çalışma izni alabiliyorsun öylece gidip daha iyi ücretli işlerde çalışırsın

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Asil
ilgili üniversitenin Fakültesinin ortak bir sınavına girmeniz gerekiyor ve ona göre o fakültenin bölümlerine başvuruyorsunuz.
Benimde bildiğim kadarıyla yks değilde başka bir sınav vardı yılda yalan olmasın ama 8 defa falan girebiliyordun ve sınavı sanırım bireysel tek istediğin gibi giriyordun en azından Amerika için böyleydi. Dediğim gibi acayip bir bilgim yok ama öyle biliyorum yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde bildiğim kadarıyla yks değilde başka bir sınav vardı yılda yalan olmasın ama 8 defa falan girebiliyordun ve sınavı sanırım bireysel tek istediğin gibi giriyordun en azından Amerika için böyleydi. Dediğim gibi acayip bir bilgim yok ama öyle biliyorum yani.
Sınırsızda olabilir sanırım katılım hakkı.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Bilgim yok.
Hukuk sistemini zerre bilmiyorum .
ne dersem yalan olur.
Diyeceğim bu kadar .
He tahmini olarak sınava 1-2 seneniz kaldı diye umuyorum çalışın yurt dışı işiniz olmazsa yurt içinde iyi bir yer kazanın sağlama alın kendinizi bunları araştırırken olmazsa diye de düşün derim.
ayrıca bu işler cesaret işi o yüzden mesela ben zamanında öyle böyle diyordum farklı şehiri anca kaldırabildim.
Kültür değiştirmek kolay değil aklınızda bulunsun
Hocam Türkiye'de üni bitirip aynı işi italyada yapsam oluyormu mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,687
Üyeler
159,380
Son üye
nuriozatar
Top Bottom