Neler Yeni

Amerikada üniversite okumak

Zechion

80+ Silver
hocam size çok kısa bir şey sorcamda lise 1 den itibaren yks ve tyt ye size çalısıyımmı?
Lise 1'de sıkma kendini. Zaten tam bir lise derslerini görmeyeceksin. Lise 2'den itibaren matematikte olan değişimi göreceksin. Yavaş yavaş lisede olduğunu hissedeceksin. 10. sınıfta testler çöz konuları unutma. 11. sınıfa geçtiğinde tam bir çalışma yapmaya başlarsın. Bu arada sayısal mı seçeceksin ?

onurben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
onur
Lise 1'de sıkma kendini. Zaten tam bir lise derslerini görmeyeceksin. Lise 2'den itibaren matematikte olan değişimi göreceksin. Yavaş yavaş lisede olduğunu hissedeceksin. 10. sınıfta testler çöz konuları unutma. 11. sınıfa geçtiğinde tam bir çalışma yapmaya başlarsın. Bu arada sayısal mı seçeceksin ?
evet

JANEH

80+ Bronze
hocam size çok kısa bir şey sorcamda lise 1 den itibaren yks ve tyt ye size çalısıyımmı?
lise 1 de sanırım problemler vardı 1 problemler kitabı bitirmeni tavsiye ederim birde paragraf sayısal okuayacaksan youtubeden sadece video izleyerek tekrar yap hedefin ilk 50 bin ise bunları yap daha iler gitmek istiyorsan program oluşturup daha planlı çalışmaya gayret göster üstün körü çalışma hiçbir zaman

Zechion

80+ Silver
Trigonometri falan gelecek. Onları da halledersin çok zor değiller. Çoğu kişi AYT (11-12) Fizik zor diyor fakat bana öyle pek de zorlayıcı gelmedi. Formül üzerinden ilerliyor her şey. Formül defteri çıkartmanı öneririm. AYT'de formüller çok işine yarayacak. İlk gelen 2-3 klasik sorudan sonra hep formüllü sorular gelecek.
TYT çalışmanı da dediğim gibi 11. sınıfta yaparsın. 11 ile 12. sınıf arasındaki yazda da tam olarak bitirirsin.

JANEH

80+ Bronze
sen üniversite kazanırsan ben laptop alıcam sana hemde ellemeli bu zekayla iyi geçmişsin sınıfları endüstiri falan sanırım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bunu nasıl yapabilirim ? Nasıl bir yolu var ? Bursları vb. Nereden bilgi alabilirim. Hangi sınava girmem gerek ? Liseden sonra mı yoksa üniversiteden sonra mı girmem gerek. Kapsamlı bir bilgi verebilir misiniz ?
İTÜ gibi üniversitelerin sunny programı var 1 yıl tr 1 yıl Amerika 1 yıl tr 1 yıl Amerika gibi lakin tr 13 bin TL iken Amerika da okumak 30 bin dolar habeirn olsun

Yada erasmus

Zechion

80+ Silver
sen üniversite kazanırsan ben laptop alıcam sana hemde ellemeli bu zekayla iyi geçmişsin sınıfları endüstiri falan sanırım
Tamam.(y)
Her sene okulumu ilk 20'de bitirdim. Sınıfımda 1 veya 2. oldum. Zekamı eleştirmeye kalkman ayrı komik. Gerçekten de boş beleş insanlarsınız. İlk 50k için adama verdiğiniz tavsiye bile çok saçma. Son 6 ay çalışır yine ilk 50k yaparım çok rahat şekilde.

JANEH

80+ Bronze
Tamam.(y)
Her sene okulumu ilk 20'de bitirdim. Sınıfımda 1 veya 2. oldum. Zekamı eleştirmeye kalkman ayrı komik. Gerçekten de boş beleş insanlarsınız. İlk 50k için adama verdiğiniz tavsiye bile çok saçma. Son 6 ay çalışır yine ilk 50k yaparım çok rahat şekilde.
sınava girdiğinde elin ayağın titreyip sınavı dahi bitiremeyeceksin.

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
sınav sonucunuz ne geldi, merak ettiğim için soruyorum?

Top Bottom