Neler Yeni

AMERIKADA YAŞAM

Mehmet Anıl

80+ Silver
arkadaslar amerikada kalici vize çikartmak orda yasamak istiyorum pasaportum falan hiçbir seyim yok yaşim 16,18 olduğum zaman boyle bir sey düsünüyorum oraya gitmek için tum her şey kaç tl ye patlar

samet4747

80+ Platinum
arkadaslar amerikada kalici vize çikartmak orda yasamak istiyorum pasaportum falan hiçbir seyim yok yaşim 16,18 olduğum zaman boyle bir sey düsünüyorum oraya gitmek için tum her şey kaç TL ye patlar
bi 10 bin dolar cebine koyup gitsen iyi olur

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Eğer yeterince donanımın yoksa zor. Seni almaları için hiçbir neden yok ne de olsa.

Mehmet Anıl

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yeterince donanımın yoksa zor. Seni almaları için hiçbir neden yok ne de olsa.
neden olmasina gerek yokki benim annemin kuzenleri almanyada yasiyor bu almanyanin gelismedigi zaman gitmislerdi amcamin kizlarinin biri burdan turk biriyle evlendi o abi de almanyada yasiyor artik

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Şu sıralar korona ve Türkiye ile arası pek iyi olmadığı için pek kabul etmiyorlar zaten. Bir kişi aracılığı ile gitmen gerek gidersen. Veya çok sağlam bir bilgi birikimin olsun ki seni alsınlar.
Onun haricinde oraya gitsen de yaşamda zorlanırsın ilk yılında. Çünkü ingilizcen yeterli gelmeyecek ve seni çoğu iş firması kabul etmeyecek. Bu işler biraz sıkıntı. Kendini geliştirip gitmen gerek.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
neden olmasina gerek yokki benim annemin kuzenleri almanyada yasiyor bu almanyanin gelismedigi zaman gitmislerdi amcamin kizlarinin biri burdan turk biriyle evlendi o abi de almanyada yasiyor artik
Amerikalı biriyle evlen o zaman

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Zamanında işçi ihtiyacı vardı Almanya'nın o yüzden Türkler var şuan orada. Eğer hayatında iyi bir şeyler başarmadıysan düzgün bir okul okumadıysan gitmen çok zor.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
arkadaslar amerikada kalici vize çikartmak orda yasamak istiyorum pasaportum falan hiçbir seyim yok yaşim 16,18 olduğum zaman boyle bir sey düsünüyorum oraya gitmek için tum her şey kaç TL ye patlar
18 olmadan gitmen her şeyi daha da kolaylaştırır haberin olsun. Oturma iznini daha kolay alırsın

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Green Card'a başvurman gerekiyor.

Top Bottom