Neler Yeni

Yardım Amerikadan uçakla psu getirsem sorun yaratır mı?

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
Ay başında psu getiricem fakat kabin bagajı olarak mı uçak altına vermem mi gerekiyor sizce ? Lityum pil muhabbeti varmış sanırım ama tam detayını bilmiyorum getiren veya bilgisi olan var mı

kırmızışarapp

80+ Silver
Ay başında psu getiricem fakat kabin bagajı olarak mı uçak altına vermem mi gerekiyor sizce ? Lityum pil muhabbeti varmış sanırım ama tam detayını bilmiyorum getiren veya bilgisi olan var mı
Lityum pilde sorun yapıyorlar evet. İçinde herhangi bir akım olmasa da psuda da sorun yapabilirler bence. Öyle bir şey duymuştum sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aaaaaaa silver olmuşum :' )

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Normalde sorun olmamalı diye düşünüyorum çünkü telefon şarj adaptörü bile ufak bir PSU sayılır. Laptop adaptörlerinin içinde, konsolların içinde de o cihaza özel üretilen PSU lar var.

Ama bilgisayar PSU su için özellikle yasal bir kısıtlama varsa onu bilmiyorum.

kırmızışarapp

80+ Silver

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ahmet
hocam ordan ekran kartı getirin burda satın aradaki karlada yeni psu alırsınız

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde sorun olmamalı diye düşünüyorum çünkü telefon şarj adaptörü bile ufak bir PSU sayılır. Laptop adaptörlerinin içinde, konsolların içinde de o cihaza özel üretilen PSU lar var.

Ama bilgisayar PSU su için özellikle yasal bir kısıtlama varsa onu bilmiyorum.
Bende öyle düşünüyorum herşeyde var laptop vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ordan ekran kartı getirin burda satın aradaki karlada yeni psu alırsınız
Buda iyi bir yöntem 😂

.RBO.

80+ Silver
Bence orjinal kutusu varsa sorun yapmazlar herhalde süpheli bir kutunun içinde götürürsen sorun olabilir tabi her şey olabilir

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Sorun olacağını sanmıyorum, uçak şirketi departmanını arayıp detaylı bilgi alabilirsin :)

Top Bottom