Neler Yeni

Amerikaya veya başka bir ülkeye Nasıl gidilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım yurt dışına çıkmak istiyor orada bir hayat kurup yaşamak istiyor. 27 yaşında iktisat mezunu sizce ne yapmalı work and travel yapamaz yüksek lisan dışında dil okulları çalışmaya izin vermiyor Amerika da öyle olunca 15 20 K dolar maliyeti oluyor sizce hangi yolları izlemeli naçizane görüşlerinizi veya önerilerinizi bekliyorum,Teşekkürler

starboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
e
Parası yoksa Amerika'ya gitmesi zor. Bazı Avrupa ülkelerinde YL ücretleri uygun. Bir üniversiteye kaydolursa çalışması da mümkün. Hollanda gibi ülkeleri araştırmasını tavsiye ederim.

Max imre

80+ Bronze
Uçak biletleri pahalı 10000 TL'den başlayan fiyatlarla hatta daha fazlası. Vize işlemi için başvursan reddedilme riski de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uçak bileti vs masraflar sorun değil ama harcadığı paranın boşa gitmesini istemiyor ondan açtım konuyu birazda 100 bin lira harcayıp elde 0 ile geri dönmek hoş olmaz çünkü :D

Bura.K

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım yurt dışına çıkmak istiyor orada bir hayat kurup yaşamak istiyor. 27 yaşında iktisat mezunu sizce ne yapmalı work and travel yapamaz yüksek lisan dışında dil okulları çalışmaya izin vermiyor Amerika da öyle olunca 15 20 K dolar maliyeti oluyor sizce hangi yolları izlemeli naçizane görüşlerinizi veya önerilerinizi bekliyorum,Teşekkürler
Amerika'da tarih ve dil sınavını başarıyla geçip orada bir iş yeri açarsan ve Eleman alırsan o iş yeri açık durduğu sürece sana Green Card veriyor.
Pahalı ama iyi bir yöntem.

Top Bottom