Neler Yeni

Among Us Loading ekranında kalıyor

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
Ben eskiden Epic Games üzerinden Among Us indirdim ama oyun loading ekranında takıldı kalıyor oyun çalışıyor ama ana menüye gelmiyordu 1-2 dakika bekledim yine ayni oldu ne yapmalıyım.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ben eskiden Epic Games üzerinden Among Us indirdim ama oyun loading ekranında takıldı kalıyor oyun çalışıyor ama ana menüye gelmiyordu 1-2 dakika bekledim yine ayni oldu ne yapmalıyım.
Sil tekrar yükle

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
korsan indir ben öyle yaptım daha iyi her şey açık 😅 (virüste bulaşmadı indirme linki verebilirim ama sürüm telefon sürümlerine göre çok azıcık çok minnacık düşük ama yeni haritalar vs var yani. ve bana güvenmeyebilirsin biliyorum bu sorun çözülmezse indirme linkini verebilirim ama virüs yok yani çok rahatça oynuyorum mesele senin bana güvenmen)

açılışta senden bazı hesap bağlama işlemleri istiyor ve o ekranda yanlışlıkla tıklarsan herhangi başka bir yere loadingde kalır oyunu aç hrbiryere tıklama oyunda kal görürsün yapcaklarını banada olmuştu

Xayphelix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çakır
korsan indir ben öyle yaptım daha iyi her şey açık 😅 (virüste bulaşmadı indirme linki verebilirim ama sürüm telefon sürümlerine göre çok azıcık çok minnacık düşük ama yeni haritalar vs var yani. ve bana güvenmeyebilirsin biliyorum bu sorun çözülmezse indirme linkini verebilirim ama virüs yok yani çok rahatça oynuyorum mesele senin bana güvenmen)
Versene

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açılışta senden bazı hesap bağlama işlemleri istiyor ve o ekranda yanlışlıkla tıklarsan herhangi başka bir yere loadingde kalır oyunu aç hrbiryere tıklama oyunda kal görürsün yapcaklarını banada olmuştu
Hiç bir yere tıklamadım ama yine bekliyorum ve yeşil bir karakter gelip gittiyor among us'taki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ben internetsiz olarak çalıştırıyorum oyunu ve internetli bir şekilde denedim yine ayni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,763
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh
Top Bottom