Neler Yeni

Amozon prime almak ne kadar mantıklı

ahmethub4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet zengin
kargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kargo ücretsiz olması çok güzel ayrıca Prime özel indirimler uygulanıyor diye biliyorum.

arustt

80+
kargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım
hayır prime aldığında ekstra ücret ödemeden tüm avantajlarından faydalanıyosun

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır, ayrı para vermek zorunda değilsiniz. 8 TL ile Amazon Prime yararlanıyorsunuz ve Twitch de geçerli. Sıkıntı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
yok knk benim baktığım ürünlerin çoğu amazonda daha ucuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Muhammet Kürkçü
Bence sırf amazonun marketi için prime alınmaz neresi ucuzsa oradan almalısın. Abonelik kısmına gelirsek her ay 1 kişiye abone olabiliyorsun diye biliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

pentiti

80+ Silver
Ben kullanıyorum çok memnunum amazon da alışveriş yaptığımda falan işime yarıyor twitch de de birisine aboneyim ek ücret ödemiyosun, prime gaming de işime yarıyor bazı oyunlar da loot falan alıyosun, prime video var kullanmıyorum ama işine yarar almanı tavsiye ederim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Amazon Prime Video , ücretsiz kargo , hızlı teslimat , Twitch yayıncısına abone olma.
Kesinlikle alınmalı.
Sadece Amazon'a aylık 8₺ veriyorsunuz.

ahmethub4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok knk benim baktığım ürünlerin çoğu amazonda daha ucuz
knk akakçede genelde amozon çıkmıyor uuzlukta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon Prime Video , ücretsiz kargo , hızlı teslimat , Twitch yayıncısına abone olma.
Kesinlikle alınmalı.
Sadece Amazon'a aylık 8₺ veriyorsunuz.
hocam prime hangı kargo ıle gelıyor benım oldugum yere amozon kendı kargo sırketı gelmez

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hocam prime hangı kargo ıle gelıyor benım oldugum yere amozon kendı kargo sırketı gelmez
1618387263310.png

Bunlar anlaşmalı olduğu kargo firmaları.
Benim aldığım ürün bana Kolay Gelsin firması ile gelmişti.
1 günde geldi. :D

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Prime Gaming avantajlarına bakabilirsin.Bazen bedava oyun veriyorlar.Oyun içi kozmetik ürün veriyorlar.Prime Video var onlarda da güzel içerikler var.Aslında 8TL çok ucuz.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Ekmek almak kadar mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,681
Üyeler
164,364
Son üye
Taa34
Top Bottom