hayır prime aldığında ekstra ücret ödemeden tüm avantajlarından faydalanıyosunkargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım
yok knk benim baktığım ürünlerin çoğu amazonda daha ucuzkargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım
Bence sırf amazonun marketi için prime alınmaz neresi ucuzsa oradan almalısın. Abonelik kısmına gelirsek her ay 1 kişiye abone olabiliyorsun diye biliyorumkargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım
Ben kullanıyorum çok memnunum amazon da alışveriş yaptığımda falan işime yarıyor twitch de de birisine aboneyim ek ücret ödemiyosun, prime gaming de işime yarıyor bazı oyunlar da loot falan alıyosun, prime video var kullanmıyorum ama işine yarar almanı tavsiye ederim.kargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım
Amazon Prime Video , ücretsiz kargo , hızlı teslimat , Twitch yayıncısına abone olma.kargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım
knk akakçede genelde amozon çıkmıyor uuzluktayok knk benim baktığım ürünlerin çoğu amazonda daha ucuz
hocam prime hangı kargo ıle gelıyor benım oldugum yere amozon kendı kargo sırketı gelmezAmazon Prime Video , ücretsiz kargo , hızlı teslimat , Twitch yayıncısına abone olma.
Kesinlikle alınmalı.
Sadece Amazon'a aylık 8₺ veriyorsunuz.
indirim zamanlarında diğer yerlere göre daha çok indirim oluyor.knk akakçede genelde amozon çıkmıyor uuzlukta
hocam prime hangı kargo ıle gelıyor benım oldugum yere amozon kendı kargo sırketı gelmez
Ekmek almak kadar mantıklıkargo bedava olması güzel fakat çoğu ürün amozonda daha pahalı sanki ? bir de twitch prime alırsam hem amozona hem de twitch e ayrı para mı vermek zorundayım