Çözüldü✓ Amozon Prime Kartımı KAbul etmiyor ?

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Arkadaşlar ziraat gençkartım var kyk kredisinin yattığı. Normal de tüm işlerimi bu kart ile yapıyordum netflix,spotfiy... gibi ama nedense amazon prime hata veriyor kardeşimin kartını da denedik aynı hata limitimiz de full para da var hem kredi hemde bankkart hesabını da onaylamıyor aynen bunu yazıyor "Ödeme aracınız doğrulanamadı. Lütfen ödeme aracınızı güncelleyin veya yeni bir ödeme aracı bilgisi girerek tekrar deneyin." bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar ziraat gençkartım var kyk kredisinin yattığı. Normal de tüm işlerimi bu kart ile yapıyordum netflix,spotfiy... gibi ama nedense amazon prime hata veriyor kardeşimin kartını da denedik aynı hata limitimiz de full para da var hem kredi hemde bankkart hesabını da onaylamıyor aynen bunu yazıyor "Ödeme aracınız doğrulanamadı. Lütfen ödeme aracınızı güncelleyin veya yeni bir ödeme aracı bilgisi girerek tekrar deneyin." bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
banada olduu boyle

amazona girdiğin sipariş adresi ile karta kayıtlı adres aynı olmalı. onu düzelterek deneyebilirsin.

amazona girdiğin sipariş adresi ile karta kayıtlı adres aynı olmalı. onu düzelterek deneyebilirsin.
Hocam Allah senden razı olsun oldu cidden :D arkadaşlar ziraat uygulamasına girin kart adresiniz nereye kayıtlı ise onu yazın sonra oluyor .

Kanka aynı işlemi yaptım ama hâlâ hata alıyorum la
knk ziraat uygulmasındaki adresin ile aynı ise düzelmiş olması gerek biz de öyle düzeldi isim numara aynı olcak hep ona dikkat et

Adres bilgileri tutacak, fatura adresiyle falan uyuşacak. Amazon'un çok fantastik bir doğrulama sistemi var :D

aynı sorun suan baska hesabımda var nasıl cozdunuz acaba sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

hangi kartı denersen deneyim adresleri numaraları değiştirsemde bu hatayı alıyorum

Geri