Neler Yeni

AN515-58 Laptopum GPU sıcaklığı normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aybars Yakup PEKMEZCİ
Dostum bant taktiği sıkıntı çıkartmaz bizzat denedim

Dizüstü bilgisayarımı sürekli yanımda taşıyorum. Evde masaya kurduğumda eğimli stand üzerinde kullanıyorum. Sizde de mi dizüstü var?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
thermal grizzly kryonaut ile tekrar yenile macunu. sıvı metale felan girme çok riskli bir şey en ufak hatanda makinayı bozarsın. vidalamayı iyi yap özellikle ısı borularının vidasını aşırı sıkı olmayacak şekilde sık, eğer vidalar daha da dönmüyorsa bırak çok zorlama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bant taktiği sıkıntı çıkartmaz bizzat denedim
hocam kapton bantla önüne geçilebiliyor, bir de elektrik bandıyla güzelce bantlayınca önlemler alınabiliyor fakat taşıma gibi durumlarda metal akabiliyormuş ondan kimse önermiyor sadece işlemciye öneriliyor, etrafında plastik koruması var diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aybars Yakup PEKMEZCİ
thermal grizzly kryonaut ile tekrar yenile macunu. sıvı metale felan girme çok riskli bir şey en ufak hatanda makinayı bozarsın. vidalamayı iyi yap özellikle ısı borularının vidasını aşırı sıkı olmayacak şekilde sık, eğer vidalar daha da dönmüyorsa bırak çok zorlama.

hocam kapton bantla önüne geçilebiliyor, bir de elektrik bandıyla güzelce bantlayınca önlemler alınabiliyor fakat taşıma gibi durumlarda metal akabiliyormuş ondan kimse önermiyor sadece işlemciye öneriliyor, etrafında plastik koruması var diye.
Thermal Grizzly markasının macunlarının içinden çıkan doğrulama kodu birden fazla üründe aynı olduğunu okumuştum alışveriş sitesindeki yorumlarda. Acaba güvenilir yetkili satıcıları hangileridir bilginiz var mı?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
En güvenilir satıcı hangisidir sizce?
teknobiyotik adlı satıcı güvenilirdir ama şuan stoklarında kryonaut yok. amazonda attığım satıcıdan da alabilirsiniz sorun olmaz amazonda kimse öyle kolay kolay sahte ürün satamaz amazon çok katı bu konuda.

En güvenilir satıcı hangisidir sizce?
eğer amazondan almak içinize sinmezse mx-4 alabilirsiniz. kryonaut ile aralarında 1-2 derece fark var. satıcı güvenilir https://www.teknobiyotik.com/arctic...gr-spatulali-ar-actcp00031b-2020-edition.html

Top Bottom