Meslek lisesinden tıp zor hocam (imkansız değil) haftalik 2 saat falan mat görüyoruz fen dersleri 10. Sınıftan sonra yok son sene haftada 3 gun staj on kiyasla bir anadolu lisesinde haftalik min 7 saat mat varÖnemli olan sensin.Meslek lisesinde okuyup tıp kazananlar var.
çalışırsan en kötü liseden bile tıp kazanabilirsin ama lisenin farkı oluyor kaliteli bir fen lisesinde okursan tıp kazanman daha kolay olacaktırBu sene LGS ye girdim normalde hedefim bulunduğum bölgedeki fen lisesi idi fen lisesi ise Tarsus Fen Lisesi = 417 puanla alıyor ben ise 407 puan çektim ve bulunduğum bölgedeki bir anadolu lisesine yerleştim
sorum yukarı başlıktaki gibi
Extra: Ben MEB e bağlı olmayan özel bir yurtta kalıyorum ve sağolsunlar hocalarımız çok ilgililer, yurt özel bir yurt olduğu için hepsi aynı okuldan değil 20 tane 9. sınıf öğrencisi var yurtta 3 tanesi bu seneyi 467 puan ile kapatan Sesim Sarpkaya, 4 tanesi ise Bahsettiğim Tarsus fen lisesi geri kalanlar ise bulunduğumuz bölgedeki iyi anadolu lisesine yerleşen öğrenciler Yurdumuz bölgede birinci ve türkiyede de dereceleri var
yani ben bu yurt işini avantaj olarak görüyorum arkadaşlarımza veya abilerimize bilmediklerimi sorma açısından felan ben bunu + olarak görüyorum
uzattığım için özür dilerim
İş sende bitiyor azimli bir şekilde çabalarsan kazanılır neden olmasınBu sene LGS ye girdim normalde hedefim bulunduğum bölgedeki fen lisesi idi fen lisesi ise Tarsus Fen Lisesi = 417 puanla alıyor ben ise 407 puan çektim ve bulunduğum bölgedeki bir anadolu lisesine yerleştim
sorum yukarı başlıktaki gibi
Extra: Ben MEB e bağlı olmayan özel bir yurtta kalıyorum ve sağolsunlar hocalarımız çok ilgililer, yurt özel bir yurt olduğu için hepsi aynı okuldan değil 20 tane 9. sınıf öğrencisi var yurtta 3 tanesi bu seneyi 467 puan ile kapatan Sesim Sarpkaya, 4 tanesi ise Bahsettiğim Tarsus fen lisesi geri kalanlar ise bulunduğumuz bölgedeki iyi anadolu lisesine yerleşen öğrenciler Yurdumuz bölgede birinci ve türkiyede de dereceleri var
yani ben bu yurt işini avantaj olarak görüyorum arkadaşlarımza veya abilerimize bilmediklerimi sorma açısından felan ben bunu + olarak görüyorum
uzattığım için özür dilerim