Neler Yeni

Anadolu lisesine girebilirmiyim?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Yani ben suan bilisim bolumundeyim ama degistirebilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisine bakiliyordi hocam?
mahalle okullarındaki mantık 5 6 7 8 alıyorlardı galiba onu zaten lgs den sonra genel ortalama olarak vermişlerdir size diğer soruna gelirsek kimisinden kastım okul yönetimi yapıyor bazıları 10.sınıfın başında veya sonunda dal seçiyor dal ile bölüm farklı şeyler ben sağlık meslek mezunuyum biz sağlık alanları bölümü seçtik ben de dal olarak hemşire yardımcılığı geçtim 10.sınıf sonunda seçmiştik

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam meslek dersleri cok zor hicbirsey ogrenemiyorum
düşündüğün kadar zor değil +olarak anadoluda sayısal yapmak zorundasın tyt ayt de gelicek olan ek puanın daha az olucak ve staj parası felan var birde erkenden insan içine çıkıp çalışma hayatını görüyorsun tecrübe kazanıyorsun

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
mahalle okullarındaki mantık 5 6 7 8 alıyorlardı galiba onu zaten lgs den sonra genel ortalama olarak vermişlerdir size diğer soruna gelirsek kimisinden kastım okul yönetimi yapıyor bazıları 10.sınıfın başında veya sonunda dal seçiyor dal ile bölüm farklı şeyler ben sağlık meslek mezunuyum biz sağlık alanları bölümü seçtik ben de dal olarak hemşire yardımcılığı geçtim 10.sınıf sonunda seçmiştik
Sagolun hocqm cok guzel anlattiniz herseyi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Zorluğu doğrudur aynanda hem anadolu lisesi müfredatı hemde meslek dersleri görüyorsun o zaman sana kalmış
Hocam ondan degil hem meslek dersleri hemde kultur dersleri olunca neye calisacagina sasiriyor insan
Mesaj otomatik birleştirildi:

düşündüğün kadar zor değil +olarak anadoluda sayısal yapmak zorundasın tyt ayt de gelicek olan ek puanın daha az olucak ve staj parası felan var birde erkenden insan içine çıkıp çalışma hayatını görüyorsun tecrübe kazanıyorsun
Hocam ondan degil hem meslek dersleri hemde kultur dersleri olunca neye calisacagina sasiriyor insan

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
anadoludaki sayısal dersler cidden çok daha zor meslekte ayriyeten meslek dersleri çoğaldığı için sene geçtikçe o ders müfredatları hafifliyor

Top Bottom