Neler Yeni

Anadolu üniversitesi nasıldır?

JSezar

80+ Silver
Bu yıl üniversite sınavına gireceğim ve anadolu üniversitesi ingilizce iktisat düşünüyorum.hem şehir hem üniversite nasıldır?okuyanlar,bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

UGECAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Uğur YILDIZ
Bölümü neden iktisat düşünüyorsun

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Eskişehir zaten öğrenciler şehri

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskişehir koskoca bir üniversite kampüsü gibi. Okunacak en iyi şehirlerden biri. Zaten öğrenci dostu şehir sıralamasında 1. sırada. Bölümde güzel.
bakınca güzel bir üniversite gibi ama bölümün sıralamasının bu kadar düşük olması beni endişelendiriyor.ytü,deü ya da anadolu üniversitesine gidebilecek sıralamayı yapabileceğimi düşünüyorum fakat eskişehir de öğrenci olmak daha mantıklı geliyor.büyükşehirde boşuna yorulmaya değeceğini de sanmıyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bakınca güzel bir üniversite gibi ama bölümün sıralamasının bu kadar düşük olması beni endişelendiriyor.ytü,deü ya da anadolu üniversitesine gidebilecek sıralamayı yapabileceğimi düşünüyorum fakat eskişehir de öğrenci olmak daha mantıklı geliyor.büyükşehirde boşuna yorulmaya değeceğini de sanmıyorum.
İktisatta Boğaziçi, Bilkent, ODTÜ, Galatasaray ve TOBB iyi. Ondan sonra sıralamalar bayağı düşüyor. Bunun sebebi de Eşit ağırlıkta Hukuk, sınıf öğretmenliği, Psikoloji ve PDR gibi bölümlerin popüler olması.
En yakın arkadaşımda Hacettepe ingilizce iktisat okuyor. Mesela onun da puanı düşük ancak her şey kendini geliştirme ile alakalı. Bir de mezun olduğun yerde önemli tabii. Aldığın eğitimin kalitesi değişiyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu yıl üniversite sınavına gireceğim ve anadolu üniversitesi ingilizce iktisat düşünüyorum.hem şehir hem üniversite nasıldır?okuyanlar,bilenler cevaplarsa çok sevinirim.
Bir Eskişehirli ve Anadolu Üniversitesi öğrencisi olarak diyebileceğim öğrenci olarak yaşayabileceğin en iyi şehir Eskişehir'dir. Gerek ortamı gerekse her yere yakın olması öğrenci için bir nimet. Her yere yürüyerek veya 1 tramvayla gidebiliyorsun. Kampüsü zaten anlatmaya gerek yok muhteşem. Her türlü eğlenceye de katılırsın dolu dolu yaşarsın. Doktorlar caddesi ve barlar caddesi öğrencilerin bol bol takıldığı yerler. Halkı da öğrencilere karşı oldukça yardımseverdir.

Farway

80+ Silver
Öğrenci için cidden en beğenilen şehir eskişehirdir. Bölüm hakkında bir şey söylemem gerekirse iktisat cidden ölü bir bölüm bence.

JSezar

80+ Silver
Bir Eskişehirli ve Anadolu Üniversitesi öğrencisi olarak diyebileceğim öğrenci olarak yaşayabileceğin en iyi şehir Eskişehir'dir. Gerek ortamı gerekse her yere yakın olması öğrenci için bir nimet. Her yere yürüyerek veya 1 tramvayla gidebiliyorsun. Kampüsü zaten anlatmaya gerek yok muhteşem. Her türlü eğlenceye de katılırsın dolu dolu yaşarsın. Doktorlar caddesi ve barlar caddesi öğrencilerin bol bol takıldığı yerler. Halkı da öğrencilere karşı oldukça yardımseverdir.
Hocam peki erasmus açısından anadolu üniversitesini tavsiye eder misiniz?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Soğuk iklimi ve sert ayazları vardır, benim gibi soğuktan nefret ediyorsan ılıman iklimde bir üniversiteye gitmeni öneririm.

Eskişehire gideceksen eldiven, atkı, bereyi hazırla.
Kampüs gayet güzel, tramvay var, şehir güzel, barlar sokağında içersen dikkatli ol (sabaha karşı bıçaklananlar aklıma geldi), eskişehirspor fanatiklerine (ve holiganlarına) dikkat et ki başına iş gelmesin (farklı takım formalarıyla gezenlere düşmanlar), porsuk çayının oralar havalar ısınınca gayet güzeldir.
Aü iktisat bölümünde okudum, ah bir de soğuk olmasa Eskişehir de güzel yer.

JSezar

80+ Silver
Soğuk iklimi ve sert ayazları vardır, benim gibi soğuktan nefret ediyorsan ılıman iklimde bir üniversiteye gitmeni öneririm.

Eskişehire gideceksen eldiven, atkı, bereyi hazırla.
Kampüs gayet güzel, tramvay var, şehir güzel, barlar sokağında içersen dikkatli ol (sabaha karşı bıçaklananlar aklıma geldi), eskişehirspor fanatiklerine (ve holiganlarına) dikkat et ki başına iş gelmesin (farklı takım formalarıyla gezenlere düşmanlar), porsuk çayının oralar havalar ısınınca gayet güzeldir.
Aü iktisat bölümünde okudum, ah bir de soğuk olmasa Eskişehir de güzel yer.
Hocam zaten ıspartada yaşıyorum soğuğu bana koymaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,543
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom