bakınca güzel bir üniversite gibi ama bölümün sıralamasının bu kadar düşük olması beni endişelendiriyor.ytü,deü ya da anadolu üniversitesine gidebilecek sıralamayı yapabileceğimi düşünüyorum fakat eskişehir de öğrenci olmak daha mantıklı geliyor.büyükşehirde boşuna yorulmaya değeceğini de sanmıyorum.Eskişehir koskoca bir üniversite kampüsü gibi. Okunacak en iyi şehirlerden biri. Zaten öğrenci dostu şehir sıralamasında 1. sırada. Bölümde güzel.
İktisatta Boğaziçi, Bilkent, ODTÜ, Galatasaray ve TOBB iyi. Ondan sonra sıralamalar bayağı düşüyor. Bunun sebebi de Eşit ağırlıkta Hukuk, sınıf öğretmenliği, Psikoloji ve PDR gibi bölümlerin popüler olması.bakınca güzel bir üniversite gibi ama bölümün sıralamasının bu kadar düşük olması beni endişelendiriyor.ytü,deü ya da anadolu üniversitesine gidebilecek sıralamayı yapabileceğimi düşünüyorum fakat eskişehir de öğrenci olmak daha mantıklı geliyor.büyükşehirde boşuna yorulmaya değeceğini de sanmıyorum.
Bir Eskişehirli ve Anadolu Üniversitesi öğrencisi olarak diyebileceğim öğrenci olarak yaşayabileceğin en iyi şehir Eskişehir'dir. Gerek ortamı gerekse her yere yakın olması öğrenci için bir nimet. Her yere yürüyerek veya 1 tramvayla gidebiliyorsun. Kampüsü zaten anlatmaya gerek yok muhteşem. Her türlü eğlenceye de katılırsın dolu dolu yaşarsın. Doktorlar caddesi ve barlar caddesi öğrencilerin bol bol takıldığı yerler. Halkı da öğrencilere karşı oldukça yardımseverdir.Bu yıl üniversite sınavına gireceğim ve anadolu üniversitesi ingilizce iktisat düşünüyorum.hem şehir hem üniversite nasıldır?okuyanlar,bilenler cevaplarsa çok sevinirim.
Hocam peki erasmus açısından anadolu üniversitesini tavsiye eder misiniz?Bir Eskişehirli ve Anadolu Üniversitesi öğrencisi olarak diyebileceğim öğrenci olarak yaşayabileceğin en iyi şehir Eskişehir'dir. Gerek ortamı gerekse her yere yakın olması öğrenci için bir nimet. Her yere yürüyerek veya 1 tramvayla gidebiliyorsun. Kampüsü zaten anlatmaya gerek yok muhteşem. Her türlü eğlenceye de katılırsın dolu dolu yaşarsın. Doktorlar caddesi ve barlar caddesi öğrencilerin bol bol takıldığı yerler. Halkı da öğrencilere karşı oldukça yardımseverdir.
Hocam zaten ıspartada yaşıyorum soğuğu bana koymaz.Soğuk iklimi ve sert ayazları vardır, benim gibi soğuktan nefret ediyorsan ılıman iklimde bir üniversiteye gitmeni öneririm.
Eskişehire gideceksen eldiven, atkı, bereyi hazırla.
Kampüs gayet güzel, tramvay var, şehir güzel, barlar sokağında içersen dikkatli ol (sabaha karşı bıçaklananlar aklıma geldi), eskişehirspor fanatiklerine (ve holiganlarına) dikkat et ki başına iş gelmesin (farklı takım formalarıyla gezenlere düşmanlar), porsuk çayının oralar havalar ısınınca gayet güzeldir.
Aü iktisat bölümünde okudum, ah bir de soğuk olmasa Eskişehir de güzel yer.