Evet dostum hepsi oluyor.eyv kanka bu arada bu e atx kasaların içine her anakart oluyordu demi
çirkin kral mı evt rengi güzel de aga ben gigabyte istemiyorum gigabyte kullanıyorum şuan arıza veren oEvet dostum hepsi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bu çirkin kral var. Ben seviyorum bu rengi.![]()
GIGABYTE B850M FORCE AMD B850 AM5 Soket DDR5 9600MT/s mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE B850M FORCE AMD B850 AM5 Soket DDR5 9600MT/s mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
birde kral bunlar nasılEvet dostum hepsi oluyor.
GIGABYTE B850M FORCE AMD B850 AM5 Soket DDR5 9600MT/s mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE B850M FORCE AMD B850 AM5 Soket DDR5 9600MT/s mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
b650 tomahawk falan olabilirbeyler anakart alıcam anakartım bozuldu ve ne almam gerekiyor varsa aklınızda öneriniz. Kasam E-atx DDR 5 ram im var ryzen 5 7500f am5 işlemcim var ona göre bi anakart lazım bana cidden sağlam hemen bozulmayan bir anakart önerirseniz mutlu olurum.
Asiimov B850Evet dostum hepsi oluyor.