Neler Yeni

anakart arızalı mı? bakar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhammed
msi b450m a pro max anakart kasa psu ram i satın aldım şimdilik yavaş yavaş sistemi topluyorum ve gelen parçaları monteledim anakartın usb girişlerine rgb mouseyi taktığım zaman rgb ışıkları yanmıyor fakat bu sırada kasa çalışır durumda iphone telefonuda şarj etmiyor fakat samsung marka telefonu şarj ediyor anakart arızalımıdır acaba tam anlayamadım anlayanlar yardımcı olabilir mi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sistemi montajlamadan buna kesin cevap veremeyiz.

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
msi b450m a pro max anakart kasa PSU ram i satın aldım şimdilik yavaş yavaş sistemi topluyorum ve gelen parçaları monteledim anakartın usb girişlerine RGB mouseyi taktığım zaman RGB ışıkları yanmıyor fakat bu sırada kasa çalışır durumda iphone telefonuda şarj etmiyor fakat samsung marka telefonu şarj ediyor anakart arızalımıdır acaba tam anlayamadım anlayanlar yardımcı olabilir mi
Cpu takilimi eger takili degil ise olmaz diye biliyorum çünkü ben flashback ile biosu güncellerken mausun rgp ışıkları yanmıyordu çünkü b450 serisi bios guncellemez isen ryzen 3000 serisini okumuyordu buda anakarti işlemcisiz kullandigimi zannediyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,233
Üyeler
164,636
Son üye
Kirpiyadam
Top Bottom