Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir türlü çözemedim neyi nereye takacağımı
Bir türlü çözemedim neyi nereye takacağımı
Evet hocam ön panelin kablolarını yerleşiteceğimkasa bağlantılarını mı yapacaksın?
Power LED power de birde reset swkasa bağlantılarını mı yapacaksın?
Yukarıda ki şema anakarta ait fakat hiç bir şey anlamadımkasa bağlantılarını mı yapacaksın?
Evet hocam ön panelin kablolarını yerleşiteceğim
Power LED power de birde reset sw
Yukarıda ki şema anakarta ait fakat hiç bir şey anlamadım
Yok aga bir şey yapmadım yaaga sen hala takamadın mı bunları
21:50 den itibaren izle videoyu
Eyw aga yarın hal ederim de sana başka bir şey sorsam benim arkadaşımın PC sine yeni anakart aldık taktık DDR3 işte neyse PC tam açılıyorken Windows un 4 rengi gelip birleştiği an kapanıyor reset atıyor galiba birde şunu eklemek istiyorum PC açılırken herhangi bir ses çıkarmıyor bir bip sesi vesaire gelmiyor nedeni ne olabiliraga sen hala takamadın mı bunları
21:50 den itibaren izle videoyu
bip sesi her anakartta yoktur. bip sesini çıkaran parçanın adı buzzer'dir ve eski anakartlarda olur genelde. format atın.Yok aga bir şey yapmadım ya
Eyw aga yarın hal ederim de sana başka bir şey sorsam benim arkadaşımın PC sine yeni anakart aldık taktık DDR3 işte neyse PC tam açılıyorken Windows un 4 rengi gelip birleştiği an kapanıyor reset atıyor galiba birde şunu eklemek istiyorum PC açılırken herhangi bir ses çıkarmıyor bir bip sesi vesaire gelmiyor nedeni ne olabilir
Anladım ben her anakarta oluyor sandım neyse ama şöyle ki HDD de sorun yok çalışan HDD ekleyince aynı hata veriyorbip sesi her anakartta yoktur. bip sesini çıkaran parçanın adı buzzer'dir ve eski anakartlarda olur genelde. format atın.
başka pc den çıkardığın veya önceki anakartındaki hdd yi takmaya çalışırsan çoğu zaman uyumluluk sorunu oluyor. format atınca düzelir.temiz kurulum yap.Anladım ben her anakarta oluyor sandım neyse ama şöyle ki HDD de sorun yok çalışan HDD ekleyince aynı hata veriyor
Tamam teşekkürlerbaşka pc den çıkardığın veya önceki anakartındaki hdd yi takmaya çalışırsan çoğu zaman uyumluluk sorunu oluyor. format atınca düzelir.temiz kurulum yap.