H610M K DDR4 anakart ve fazeon f5 argb kasa aldım bağlantı yaparken rgb ve f panel bağlantılarını nasıl yapacağımı çözemedim yardımcı olabilir misiniz fotoğraflarını ekledim
Hocam benim kasada rgbler için bir kontrolcü bulunmuyor onu anakarta bağlayıp onun yazılımı üzerinden kontrol edebilir miyim
15.00'da anlatıyor
Anakarta bağlanılıyorsa edebilirsin anaksrt uderindeki yazılara dikkat et yoksa kontrolcü alman gerekirHocam benim kasada rgbler için bir kontrolcü bulunmuyor onu anakarta bağlayıp onun yazılımı üzerinden kontrol edebilir miyim
Girişleri hallettim hocam sadece rgb olayı kaldiKullanım klavuzunda yazması gerek. bende anakrt aldım sıralaması falan orda yazıyor genelde.
Sata var sadece onunla yapabilirmiyimAnakarta bağlanılıyorsa edebilirsin anaksrt uderindeki yazılara dikkat et yoksa kontrolcü alman gerekir
Benimde pek bilgim yok hocam ama yapılamıyor diye biliyorumGirişleri hallettim hocam sadece rgb olayı kaldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sata var sadece onunla yapabilirmiyim
Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlarBenimde pek bilgim yok hocam ama yapılamıyor diye biliyorum
Yardımcı olduysam ne mutlu banaTamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar