Pionarq
80+
ben ddr5 sanmıştım ddr4 yapmaması lazım ama bilemedim. bios güncellemeyi denediniz mi veya daha önceleri oluyor muydu böyleCorsair Vengeance rgb 2x16 3600mhz
Anakartta Asus rog b550f biostan 3600mhz çekiyorum 3.2 de çalışmasin diye
Hayır hiç olmuyordu 1 kaç aydir böyle sık da yapmıyor arada yapıyorben ddr5 sanmıştım ddr4 yapmaması lazım ama bilemedim. bios güncellemeyi denediniz mi veya daha önceleri oluyor muydu böyle
Ramlari söküp taktım düzelmedi bu seferben ddr5 sanmıştım ddr4 yapmaması lazım ama bilemedim. bios güncellemeyi denediniz mi veya daha önceleri oluyor muydu böyle
hocam yanlış görmüyorsam 1-3 slotlarına takmışsınız 2-4 yapın düzelir diye düşünüyorumMerhaba bilgisayar bazen açtığım zamanlar anakartta beyaz ışık sabit yanıyor bilgisayar açılmıyor kapatıp ramlari söküp takip açtığım da çalışıyor bir kaç gün veya hafta sonra tekrar beyaz ışık yanıyor yine ramlari söküp takmam gerekiyor sebebi nedir ?
sellektor atiyor hocam.Merhaba bilgisayar bazen açtığım zamanlar anakartta beyaz ışık sabit yanıyor bilgisayar açılmıyor kapatıp ramlari söküp takip açtığım da çalışıyor bir kaç gün veya hafta sonra tekrar beyaz ışık yanıyor yine ramlari söküp takmam gerekiyor sebebi nedir ?
Hiç dikkat etmedim biliyor musun ram değil VGA yazıyormuş ekran kartına iki monitör bağlı girişlerini yerini değiştim düzeldiyanan ışığın altında yazar neyde sıkıntı olduğu ona baksana
Ramlik değilmiş hocam ışığın yanında VGA yazıyorramler böyle takıyorsun dimi
Alıntıyı görüntüle
o zaman ekran kartıyla ilgili düzelttiysen sıkıntı yokHiç dikkat etmedim biliyor musun ram değil VGA yazıyormuş ekran kartına iki monitör bağlı girişlerini yerini değiştim düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramlik değilmiş hocam ışığın yanında VGA yazıyor