Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart bios güncellemesini yapamıyorum yardım

Gnylmami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
Asus prime b350m-k olan anakart modelimin bios güncellemesini yapamıyorum. Yeni aldığım ekran kartını ve işlemciyi değiştirdiğim için ekran gelmedi, bana sorunun biosun güncel olmaması kaynaklı olduğunu söylediler. Ekran gelmediği içinde biosa erişemiyorum. Anakartımda’da USB BİOS FLASHBACK özelliğide yok diye biliyorum. Yani kısacası nasıl biosu son sürümüne güncellerim.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Melih Baygör
anakartının desteklediği bir işlemci ile sistemi başlatman lazım. muhtemelen 3.nesil bir işlemci ile.

Gnylmami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartının desteklediği bir işlemci ile sistemi başlatman lazım. muhtemelen 3.nesil bir işlemci ile.
Hocam öncelikle soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Fakat eski işlemcimi ryzen 5 2400g yi taktığımda sistem hiç çalışmıyor ışık bile gelmiyor. Yeni sistemimde sadece ekran gelmiyor ışıklar falan geliyor. Acaba eski işlemcimi tekrar takarken hatamı yaptım.

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Omer
Pinler yerinde duruyor değil mi eğilme vs yok?

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Omer
O halde deneyebileceğiniz birkaç basit şey var
► Ram ve ekran kartı slotları temizliğini kontrol edebiliriniz. (Toz vs. olmadığına emin olun)
► Ram'lerin sarı yerlerini kağıt, kagıt havlu gibi birşeyle silebilirsiniz.
► Aynı şekilde ekran kartında da silebilirsiniz.

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Omer
Anakartın kablolamasını ve eğer varsa ekran kartının güç kablosunu kontrol eder misiniz.

Gnylmami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
Anakartın kablolamasını ve eğer varsa ekran kartının güç kablosunu kontrol eder misiniz.
image.jpg

Sorun bu fotoğrafta görünen 24 lük soketteki bir tanesinin eksik olması olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,231
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom