YusufShn01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 641
- İsim
- Yusuf Emre Şahin
Sistemim imzadadır. Topladığım zaman buzzer aldım bip sesi için herhangi bir hata olursa diye. Sistemde sadece ekran kartı ikinci el. Bilgisayar dün gece bu sesi çıkardı biiippp bip bip şeklinde. Normalde ekran kartını çıkarıp takınca düzeliyordu 1 ay felan sıkıntı olmuyordu ama bu sefer şöyle oldu:
Gece yaptı bu problemi, ekran kartını çıkarıp taktım açıldı sıkıntı yok. Kapattım bilgisayarı fişini çektim uyudum sabah kalktığımda yine aynı problem çıktı.Bu durum canımı çok sıkmaya başladı sizce neden böyle bir şey olur çözümü nedir yardımcı olur musunuz. 10 dk felan sonra da kartı çıkarıp termal bakımını yapıp tekrar takicam lütfen yardım edin sinirimi bozuyor bu iş
Gece yaptı bu problemi, ekran kartını çıkarıp taktım açıldı sıkıntı yok. Kapattım bilgisayarı fişini çektim uyudum sabah kalktığımda yine aynı problem çıktı.Bu durum canımı çok sıkmaya başladı sizce neden böyle bir şey olur çözümü nedir yardımcı olur musunuz. 10 dk felan sonra da kartı çıkarıp termal bakımını yapıp tekrar takicam lütfen yardım edin sinirimi bozuyor bu iş