Neler Yeni

Yardım Anakart bozukmu nasıl anlarım

Yigityk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yiğit yük
Dostlar gigabayt marka A520m k anakart var 2-3 hafta önce dandik psu yüzünden pc bozuldu psu xpg pylon 650w aldım 8 korumalı şimdi ekran kartı güç girişi yanmıştı tamire gönderdim kasamda kalan (anakart-işlemci-ram-ssd)parçalarda arıza varmıdır nasıl anlarım psu direk takıp çalıştırsam bozulurmu arıza varsa ne yapmam gerek

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ekran kartı olmadan diğer bileşenler ile bilgisayar çalışır, eğer işlemcinin grafik birimi var ise anakart üstünden görüntüde alırsın. En kötü bilgisayarın çalıştığını anlayabilirsin direk ekran kartsız her şey yerli yerinde iken.

Yigityk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yiğit yük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı olmadan diğer bileşenler ile bilgisayar çalışır, eğer işlemcinin grafik birimi var ise anakart üstünden görüntüde alırsın. En kötü bilgisayarın çalıştığını anlayabilirsin direk ekran kartsız her şey yerli yerinde iken.
Dostum anakart ve diğer bileşenlerin arızalı olup olmadığını bilmiyorum eğer arızalıysa bende takıp çalıştırsam daha büyük sıkıntı çıkarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,077,470
Üyeler
171,205