asus tuf b450-plus gaming anakart 2. m2 ssd takmak istiyorum en mantıklı nasıl olur bilen yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
evet anakart doğru siz hangi aparattan saıtn aldınız acaba ekstra hafızayı arttırmak için istiyorumda yuva doluysa maximum normal ssd hızlarında kullanabiliriz doğru değilmiYanlışım olmasın diye soruyorum kart bu sanırsam. İlla m2 olmak zorunda değilse 1'ini sat ssd al ya da m2'yi harici olarak kullanacaksın ama aynı hızı alır mısın o da ayrı bir konu. Bende boşta 1 m2 var mesela harici aparat sipariş verdim boşta kalmasın diye.TUF B450-PLUS GAMING|Anakart|ASUS Türkiye
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaÅtırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmıŠdayanıklılıkla birleÅtirir. Askeri sınıf bileÅenler, yükseltilmiÅ bir güç çözümü ve kapsamlı soÄutma seçenekleri ile tasarlanan bu...www.asus.com
Hocam o konuda bir şey diyemiyorum maalesef ama harici hdd ile harici ssd arasında hız farkı var ama ssd'nin normal değerlerini aldığımı düşünmüyorum. M2'de ne olur bilemiyorum.evet anakart doğru siz hangi aparattan saıtn aldınız acaba ekstra hafızayı arttırmak için istiyorumda yuva doluysa maximum normal ssd hızlarında kullanabiliriz doğru değilmi