Neler Yeni

Anakart da 2. m2 ssd takmak

kadir99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulkadir gencol
asus tuf b450-plus gaming anakart 2. m2 ssd takmak istiyorum en mantıklı nasıl olur bilen yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
asus tuf b450-plus gaming anakart 2. m2 ssd takmak istiyorum en mantıklı nasıl olur bilen yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
Yanlışım olmasın diye soruyorum kart bu sanırsam. İlla m2 olmak zorunda değilse 1'ini sat ssd al ya da m2'yi harici olarak kullanacaksın ama aynı hızı alır mısın o da ayrı bir konu. Bende boşta 1 m2 var mesela harici aparat sipariş verdim boşta kalmasın diye.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Onur Erçakır
pcie girişine takılan m2 çoklayıcı kullanman gerekiyor gibi gözüküyor. ben bunu kullanmadım ama.

kadir99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulkadir gencol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlışım olmasın diye soruyorum kart bu sanırsam. İlla m2 olmak zorunda değilse 1'ini sat ssd al ya da m2'yi harici olarak kullanacaksın ama aynı hızı alır mısın o da ayrı bir konu. Bende boşta 1 m2 var mesela harici aparat sipariş verdim boşta kalmasın diye.
evet anakart doğru siz hangi aparattan saıtn aldınız acaba ekstra hafızayı arttırmak için istiyorumda yuva doluysa maximum normal ssd hızlarında kullanabiliriz doğru değilmi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
evet anakart doğru siz hangi aparattan saıtn aldınız acaba ekstra hafızayı arttırmak için istiyorumda yuva doluysa maximum normal ssd hızlarında kullanabiliriz doğru değilmi
Hocam o konuda bir şey diyemiyorum maalesef ama harici hdd ile harici ssd arasında hız farkı var ama ssd'nin normal değerlerini aldığımı düşünmüyorum. M2'de ne olur bilemiyorum.
Buradan aldım da çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum henüz elime gelmedi. Bu markadan aldığım ürünlerde bir problem yaşamadım, umarım yaşamam (kalite farkı olabilir tabii).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,578
Üyeler
163,525
Son üye
Spiymers
Top Bottom