Çözüldü✓ Anakart dan görüntü alma

Reaksiyon skoru
17
Asıl soru şu; Dahili ekran kartı bulunan bir anakart dan monitöre görüntü aktarabilir miyiz? Eğer böyle bir şey mümkün ise, dahili ekran kartı bulunan anakart önerisi verebilir misiniz? Tercihim b450 serisi olursa iyi olur. İyi forumlar..

Sadece anakarttan görüntü alabilmen için apu bir işlemci gerekiyor.

Sadece anakarttan görüntü alabilmen için apu bir işlemci gerekiyor.
Bu apu işlemci olması gerektiği hakkında bilgim var. Lakin siz bu dediklerinizden eminmisiniz? Çünkü ben emin olamıyorum. Eğer Apu sistem olması gerekiyor ise neden bazı anakartlar da dahili GPU var?

Bu apu işlemci olması gerektiği hakkında bilgim var. Lakin siz bu dediklerinizden eminmisiniz? Çünkü ben emin olamıyorum. Eğer Apu sistem olması gerekiyor ise neden bazı anakartlar da dahili GPU var?
Ben ilk defa sizden duydum anakartlarda dahili gpu olduğunu ilginçmiş.

Dahili GPU barındıran anakartlar artık tarihi eser şu anda hiç bir anakartta böyle bir özellik yok.
Ekran kartı olmadan görüntü almak istiyorsanız mecburen APU işlemci alacaksınız.

Son düzenleme:
Dahili grafik biriminin anakartta olduğu bir AM4 soketli anakart yok, veya varsa ben bilmiyorum.
Anakarttaki görüntü çıkışlarından görüntü almak istiyorsan işlemcinin içerisinde dahili grafik birimi olması lazım, o da APU olan işlemciler oluyor.
Her AM4 soketli işlemcinin içerisinde dahili grafik birimi olmaz, APU'larda olur, örnek Ryzen 3 3200G.

Geri