Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Babaanneminbahcecini
Arkadaşlar pegatron ipxsb-h61 anakarttan Asus h61m-e anakarta geçtim. Bağlantılarını vs yaptım. Güç tuşuna basınca fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor bir süre sonra da kendini kapatıyor bilgisayar. Defalarca denedim sadece az önce Asus biosu açıldı devam ettim Windows açılırken dondu kapandı. Sorun neyden kaynaklı olabilir
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Yeni anakarta görüntü gelmeyince eski anakartı tekrardan taktım. Güç tuşuna bastım ve görüntü gelmedi. Sabah eski anakartım sorunsuz çalışıyordu şimdi o da görüntü vermiyor. Çıldırmak üzereyim artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Yeni anakarta görüntü gelmeyince eski anakartı tekrardan taktım. Güç tuşuna bastım ve görüntü gelmedi. Sabah eski anakartım sorunsuz çalışıyordu şimdi o da görüntü vermiyor. Çıldırmak üzereyim artık
Yeni anakartı taktım Windows yükleniyor ekranında bilgisayar kendini kapatıyor.Arkadaşlar pegatron ipxsb-h61 anakarttan Asus h61m-e anakarta geçtim. Bağlantılarını vs yaptım. Güç tuşuna basınca fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor bir süre sonra da kendini kapatıyor bilgisayar. Defalarca denedim sadece az önce Asus biosu açıldı devam ettim Windows açılırken dondu kapandı. Sorun neyden kaynaklı olabilir