Öneri Anakart değiştirmek sizce gereklimi?

alacagınız işlemci am4 de koyacagın işlemciden güçlü olucak üstüne am4 de 5700x3d işlemcisi çok zamladılar zaten onun parasına ddr5 anakart + 16 gb ram alıyorsun ddr5
dediğim gibi şuan elimde o kadar bütçe sadece meraktan sordum ama belki ilerde düşünuyorum yazın felan

dediğim gibi şuan elimde o kadar bütçe sadece meraktan sordum ama belki ilerde düşünuyorum yazın felan
o zaman bence 10k ya direk 2.el ddr5 işlemci + ucuz b650 anakart + 16 gb tek slot ram alıp sistemi satana kadar ddr5 kullanırsın sattıktan sonra bir adet daha ram alıp ekran kartını satıp ekran kartını güçlendirirsin en mantıklısı bu

o zaman bence 10k ya direk 2.el ddr5 işlemci + ucuz b650 anakart + 16 gb tek slot ram alıp sistemi satana kadar ddr5 kullanırsın sattıktan sonra bir adet daha ram alıp ekran kartını satıp ekran kartını güçlendirirsin en mantıklısı bu
doğru diyosun aslında düşünülebilir işte elime biraz bütçe geçmesi lazım öğrenciyim hala ben

doğru diyosun aslında düşünülebilir işte elime biraz bütçe geçmesi lazım öğrenciyim hala ben
anladım ama kovalarsın dostum 2.elden işlemciyi kovala pazarlık yap sonra bütçe geçince anakartı al sonra rami al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,510
Üyeler
173,985
Son üye
UmutErdens
Geri