Öneri Anakart değiştirmek sizce gereklimi?

hercul2s

80+
Reaksiyon skoru
20
sorum yukarıdaki gibi şuan ddr4 bir sistem kullanıyorum değiştirmek mantıklı olurmu yoksa iyi mi??
Anakartım msi b450m-a pro max
bide çok masraflı olurmu

sorum yukarıdaki gibi şuan ddr4 bir sistem kullanıyorum değiştirmek mantıklı olurmu yoksa iyi mi??
bide çok masraflı olurmu
Anakartını niye değiştiricen kanka işlemcin ne vs gibi açıklasana sistemini yada nedenini

bide çok masraflı olurmu
anakart çok düşük kalite eger x3d işlemci düşnüyorsan degiştirmek mantıklı olabilir

bide çok masraflı olurmu
DDR 5 almadigin surece gereksiz. Idare eder bir islemci alirsin. Ram 32 yaparsin. Ssd 1 tb yeter bile. Ekran kartinida duzgun oldumu DDR 4 yeterli olur

Anakartını niye değiştiricen kanka işlemcin ne vs gibi açıklasana sistemini yada nedenini
r5 5600x ekran kartım msi 4060 nv x 8gb 1 tane harddisk 1 tanede ssd var 2 tanede gskill ram var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart çok düşük kalite eger x3d işlemci düşnüyorsan degiştirmek mantıklı olabilir
yani bilemiyorum

aklıma takıldı ankart yetersizmi acaba diye

DDR 5 almadigin surece gereksiz. Idare eder bir islemci alirsin. Ram 32 yaparsin. Ssd 1 tb yeter bile. Ekran kartinida duzgun oldumu DDR 4 yeterli olur
ddr5 düşünuyorum zaten fakat çok masraflı olur gibime geliyor,şuan zaten ramleri değiştirmeyi düşünuyorum

r5 5600x ekran kartım msi 4060 nv x 8gb 1 tane harddisk 1 tanede ssd var 2 tanede gskill ram var

yani bilemiyorum

ddr5 düşünuyorum zaten fakat çok masraflı olur gibime geliyor,şuan zaten ramleri değiştirmeyi düşünuyorum
Ramleri iyi bir 32 yaparsın. Islemci yeterli zaten. Anakart gereksiz olur. Harddisk yerine suanki ssd n kac gb bilemiyorum ama 1 tb iyi bir ssd alirsin(zorunlu degil). Bunun harici bisi almana gerek yok. Ha sistemi satip para koyup am 5 gecersin o ayrı.

Ramleri iyi bir 32 yaparsın. Islemci yeterli zaten. Anakart gereksiz olur. Harddisk yerine suanki ssd n kac gb bilemiyorum ama 1 tb iyi bir ssd alirsin(zorunlu degil). Bunun harici bisi almana gerek yok. Ha sistemi satip para koyup am 5 gecersin o ayrı.
500gb ssd varda şuan bi tanede sata ssd alıcam 1tblik

bilemedim hocam masraflı gibi zatende

yani bilemiyorum

ddr5 olayı ne kadar ertelersen masraf o kadar artar eger elinde bütçe varsa ddr5 e geçmek daha mantıklı olucaktır

ddr5 olayı ne kadar ertelersen masraf o kadar artar eger elinde bütçe varsa ddr5 e geçmek daha mantıklı olucaktır
hocam ddr5e geçmek neredeyse 15kya patlar yani şuan mantıksız gelmedi değil

Fazla yapilacak bisi kalmamis oluyor. Bunlardan sonra
doğru diyorsunuz hocam ama yinede elime bütçe geçerse düşünücem

hocam ddr5e geçmek neredeyse 15kya patlar yani şuan mantıksız gelmedi değil

doğru diyorsunuz hocam ama yinede elime bütçe geçerse düşünücem
15 degilde 17-18 e çıkıyor

bakın işte

yani onun yerine işemci almak daha mantıklı gibime geldi
alacagınız işlemci am4 de koyacagın işlemciden güçlü olucak üstüne am4 de 5700x3d işlemcisi çok zamladılar zaten onun parasına ddr5 anakart + 16 gb ram alıyorsun ddr5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,999
Üyeler
174,040
Son üye
Kayra Akg
Geri