Neler Yeni

Anakart desteklenen ram hızı

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Ekran kartı falan iyi şimdi 3060 sistemler 20k bide kasayı thermaltake yapacam içindeki psu kötü mü öyle yapınca iyi diyorlar. Anakarta bise diyemicem derken kötü mü yani ailem internetten almama çok izin vermiyor ondan vatandan alıyorum bence güzel sistem ama sizinde yorumunuza saygı duyarım
Hocam mesela 4060 li frekans tv nin sistemi var yeni çıkan işlemci olarak vs daha iyi 20 bin lira. 3070 mi 4060 mi dersen yeni nesil olması sebebiyle 4060 da tercih edilebilir belki kaldiki frekans tv den de dha iyi sistemler çıkar ama ille vatan dersen kazık yersin diyim aileni ikna et güvenilir siteler var acele de etme az biraz takip et yeni sistemleri zaten forumda paylaşılır altına yorum geliyor alınır alınmaz gibisinden alınır dener bi pc yi çekersin hemen. Anakart dan çok anlamadığım için bsy diyemem dedim

TheRock01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cumali Kıbrıs
Hocam mesela 4060 li frekans tv nin sistemi var yeni çıkan işlemci olarak vs daha iyi 20 bin lira. 3070 mi 4060 mi dersen yeni nesil olması sebebiyle 4060 da tercih edilebilir belki kaldiki frekans tv den de dha iyi sistemler çıkar ama ille vatan dersen kazık yersin diyim aileni ikna et güvenilir siteler var acele de etme az biraz takip et yeni sistemleri zaten forumda paylaşılır altına yorum geliyor alınır alınmaz gibisinden alınır dener bi pc yi çekersin hemen. Anakart dan çok anlamadığım için bsy diyemem dedim
O sistemin linki var mı?

TheRock01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cumali Kıbrıs

Forumda YouTube kanallarının pc toplamalari diye başlık var hocam takip et orayı
Knk kimse bunun parça kalitesini beğenmiyor 2 3 tane upgrade yapınca 25 k olacak onun yerine 3070 alırım daha iyi diyorlar tam 4060 yeni teknoloji ama bence gerek yok

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Knk kimse bunun parça kalitesini beğenmiyor 2 3 tane upgrade yapınca 25 k olacak onun yerine 3070 alırım daha iyi diyorlar tam 4060 yeni teknoloji ama bence gerek yok
Ben bunuda al demiyom zaten hocam. Ben kampanya bi sistem çıkmazsa vatandan alma pahalı olur diyom. Almaya niyetlendiğin sistem pahalı ve özellik olarak olsun parça kalitesi olsun iyi değil diyorum

TheRock01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cumali Kıbrıs
Ben bunuda al demiyom zaten hocam. Ben kampanya bi sistem çıkmazsa vatandan alma pahalı olur diyom. Almaya niyetlendiğin sistem pahalı ve özellik olarak olsun parça kalitesi olsun iyi değil diyorum
Ozaman bekligim napim bekledikçe fiyat artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,991
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom