hocam tecnopat I izle olduğu gibi anlatıyorlar acemi isen iyice ögrenmeden sakın girme o işi anakart ın bıos unu kitleye bilirsinben pek anlamıyorumda yükledikden sonra bişey yapmam gereklimi
hocam anakart ınız şuan hangi sürüm mevcut ben baktım sade iki sürüm var f1 f2d ve arkadaş ın dediği chipset i yüklemene gerek yok bıos a basarsın çıkar onlarben pek anlamıyorumda yükledikden sonra bişey yapmam gereklimi
BIOS güncellemeden bahsetmiyoruz, Chipset Driverından bahsediyoruz.hocam tecnopat I izle olduğu gibi anlatıyorlar acemi isen iyice ögrenmeden sakın girme o işi anakart ın bıos unu kitleye bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam anakart ınız şuan hangi sürüm mevcut ben baktım sade iki sürüm var f1 f2d ve arkadaş ın dediği chipset i yüklemene gerek yok bıos a basarsın çıkar onlar
f1 gösteriyor şuan güncellemem gereklimidirhocam tecnopat I izle olduğu gibi anlatıyorlar acemi isen iyice ögrenmeden sakın girme o işi anakart ın bıos unu kitleye bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam anakart ınız şuan hangi sürüm mevcut ben baktım sade iki sürüm var f1 f2d ve arkadaş ın dediği chipset i yüklemene gerek yok bıos a basarsın çıkar onlar