Servisten Geldikten sonra Laptop yavaşladı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Merhaba hemen kısaca yazayım sorunumu. Benim Casper marka Excalibur g870 isimli laptopum var. Laptopu kapanma sorunlarından bide iç temizlik ve macun yenilemesi için servise göndermiştim. cihaz geldikten sonra işte driverları felan kurmuşlar format atmışlar bilgisayara. Bende işte gittim ekran kartı driverını felan indirdim ondan sonra EA FC25 satın almıştım onu yükleyeyim dedim. Ama yükledikten sonra oyunu resmen oynayamadım. 40 fps ile hangi ayarı denersem deneyeyim kasma sorununu aşamadım. Hani belki dedim fc25 yeni çıktı benim pc belki açamaz diyecektim CS2 yükledim onda da 70-80 fps görünce gerçekten sinirlenmeye başladım Servisten önce kesinlikle böyle değildi çoğu oyunu oynayabiliyordum sizce ne yapmalıyım? Format atıp tekrardan mı kurmalıyım yardımcı olur musunuz?

Sistem özellikleri:
CPU: İntel İ7 12650h
GPU: Nvidia GeForce RTX 4050 laptop GPU 105W
RAM:64 GB

Arkadaşlar Merhaba hemen kısaca yazayım sorunumu. Benim Casper marka Excalibur g870 isimli laptopum var. Laptopu kapanma sorunlarından bide iç temizlik ve macun yenilemesi için servise göndermiştim. cihaz geldikten sonra işte driverları felan kurmuşlar format atmışlar bilgisayara. Bende işte gittim ekran kartı driverını felan indirdim ondan sonra EA FC25 satın almıştım onu yükleyeyim dedim. Ama yükledikten sonra oyunu resmen oynayamadım. 40 fps ile hangi ayarı denersem deneyeyim kasma sorununu aşamadım. Hani belki dedim fc25 yeni çıktı benim pc belki açamaz diyecektim CS2 yükledim onda da 70-80 fps görünce gerçekten sinirlenmeye başladım Servisten önce kesinlikle böyle değildi çoğu oyunu oynayabiliyordum sizce ne yapmalıyım? Format atıp tekrardan mı kurmalıyım yardımcı olur musunuz?

Sistem özellikleri:
CPU: İntel İ7 12650h
GPU: Nvidia GeForce RTX 4050 laptop GPU 105W
RAM:64 GB
cözebildin mi

Hocam konu 1 senelik satmış bile olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz konular yerine dxdiag raporu paylaşan. MSI afterburner veya furmark tesi sonucu paylaşan konular daha iyi. Bu tarz konularda cihazı görmeden forumlarda kimse yardımcı olamaz.

MSI afterburner kullanıp furmark testi yapın nasıl w çekiyor ne kadar ısınıyor bakalım ama 10 15 dakika kesintisiz açık bırakın cihazı ve w degerlerini gösteren ayarı da açın MSI Afterburnerda. Bize ekran görüntüdü at.

Cinebench R24 testi de yapın ama Hwmonitor info açık olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri