Msi Mag X670E Carbon Wifi (Anakart)
Amd Ryzen 9 7950x (İşlemci)
Trident Z5 16x2 DDR5-6400 (Ram)
Corsair H100X (Sıvı Soğutucu)
Msi Rtx 2060 Ventus 12G OC (Ekran Kartı)
Crucial P3 Plus PCle 4.0 NVMr M.2 SSD 1TB 5000mb/s (Depolama SSD)
Sistemim bu birkaç sorunum ve sorum olacak şimdiden teşekkürler.
Öncelikle her şey elimde ancak anakarta uyumlu kasa ve sisteme uyacak pcu arıyorum aradağıma uygun CoolerMaster td500 mesh kasası var
bu kasa sisteme uyar mı uymazsa ne gibi bir kasa alınabilir bütçem pcuyla birlikte 5000 tl civarı önerilerinizi bekliyorum
İkinci olarak ekran kartımla işlemcinin uyumsuz olma ihtimali rahatsız ediyor performansı ne kadar etkiler uyumla çalışırmı onu merak ediyorum
Son olarak pcu miktarı kaç watt olmalı o konuda pek bilgim yok
sorularım bunlar yazım yanlışı veya başka bir yanlış yaptıysam özür diliyorum yanıtlarınız için teşekkür ediyorum
Amd Ryzen 9 7950x (İşlemci)
Trident Z5 16x2 DDR5-6400 (Ram)
Corsair H100X (Sıvı Soğutucu)
Msi Rtx 2060 Ventus 12G OC (Ekran Kartı)
Crucial P3 Plus PCle 4.0 NVMr M.2 SSD 1TB 5000mb/s (Depolama SSD)
Sistemim bu birkaç sorunum ve sorum olacak şimdiden teşekkürler.
Öncelikle her şey elimde ancak anakarta uyumlu kasa ve sisteme uyacak pcu arıyorum aradağıma uygun CoolerMaster td500 mesh kasası var
bu kasa sisteme uyar mı uymazsa ne gibi bir kasa alınabilir bütçem pcuyla birlikte 5000 tl civarı önerilerinizi bekliyorum
İkinci olarak ekran kartımla işlemcinin uyumsuz olma ihtimali rahatsız ediyor performansı ne kadar etkiler uyumla çalışırmı onu merak ediyorum
Son olarak pcu miktarı kaç watt olmalı o konuda pek bilgim yok
sorularım bunlar yazım yanlışı veya başka bir yanlış yaptıysam özür diliyorum yanıtlarınız için teşekkür ediyorum