Neler Yeni

Yardım Anakart ethernet girişi temassızlık yapıyor

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Msi b550m pro vdh wifi model anakart sahibiyim. Anlayamadığım bir şekilde ethernet girişiyle oynayınca internet gidiyor. 4 yıllık sistem fakat etherneti en fazla 5-6 kere söküp takmışımdır, bozulacak bir durumda kullanmadım. Neden böyle oldu anlamadım, ne yapmalıyım?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Msi b550m pro vdh wifi model anakart sahibiyim. Anlayamadığım bir şekilde ethernet girişiyle oynayınca internet gidiyor. 4 yıllık sistem fakat etherneti en fazla 5-6 kere söküp takmışımdır, bozulacak bir durumda kullanmadım. Neden böyle oldu anlamadım, ne yapmalıyım?
Pek bi bilgim yok ama bi pc yi 5 6 yıl kullanan birisiyim ve hiç bu tarz bir şey olmadı sorunurhim ile çözebilirsin belki bi pc ciye göster derim güvendiğin bir yere

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ethernet yuvasında temassızlık yapıyor olabilir
yuva ile anakartın bağlandığı kısım
istiyorsan bi garantiye gönder yada servisin numarasını vs bulursan iletişime geç sor.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom