Söndükten sonra sistemin çalışmasında problem çıkarıyor mu?Selamlar hocalar ben yeni bir bilgisayar topladım ama anakart ta ezdebug led ışığı bir kırmızı bir sarı yanıp sönüyor lütfen bilen söylesinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sisteme goruntu gelmiyormuş hocam sari isik kisa sure kirmizi isik uzun sure yaniyorSöndükten sonra sistemin çalışmasında problem çıkarıyor mu?
Hocam bi el atin arkadasa beSöndükten sonra sistemin çalışmasında problem çıkarıyor mu?
Hocam bi el atin arkadasa be
Tüm sistemi nedir? Yanan ışıkları tekrardan söyleyebilir mi?Sisteme goruntu gelmiyormuş hocam sari isik kisa sure kirmizi isik uzun sure yaniyor
I3 13100f rtx 3050 2x8 16gb ram 650w psu kirmizi ve sari isik yanip sonuyor (cpu ve dram isigi)Tüm sistemi nedir? Yanan ışıkları tekrardan söyleyebilir mi?
bios pili çıkarıp takarsan sorunun çözülebilir ben öyle çözmüştümI3 13100f rtx 3050 2x8 16gb ram 650w psu kirmizi ve sari isik yanip sonuyor (cpu ve dram isigi)
Anakartı nedir? BIOS güncellemesi gerekiyor olabilir.I3 13100f rtx 3050 2x8 16gb ram 650w psu kirmizi ve sari isik yanip sonuyor (cpu ve dram isigi)
bios pilini çıkardıktan sonra 3 4 saniye bekle öyle tak sonra bilgisayar açılışında biraz bekle eğer düzelmezse kapatıp tekrardan çalıştır hocambios pili çıkarıp takarsan sorunun çözülebilir ben öyle çözmüştüm
Kirmizi yanan cpuTek ram ile denesin arkadaşın soyle olmazsa diğer ram ile yine tek denesin farklı slotlarda yapsın bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde kırmızı yanan hatanın ismi nedir
Anakart ve işlemci nedirKirmizi yanan cpu
Anakart msi h610m-g işlemci intel i3 13100fAnakart ve işlemci nedir