Neler Yeni

Anakart ım için uygun kasamı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
Emir
Tek tek topluyorsunuz anladığım kadarıyla.Anakart matx kasanızda matx kasa ikisi de olur.Ek olarak 5700xt serisi yerine rx 6600 alsanız daha iyi olmaz mı?

ElvanC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Elvan Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek topluyorsunuz anladığım kadarıyla.Anakart matx kasanızda matx kasa ikisi de olur.Ek olarak 5700xt serisi yerine rx 6600 alsanız daha iyi olmaz mı?
bütçemi aşıyor 2.elden temiz bulursam dediğiniz gibi olabilir ama işlemci olarak da r5 3600 yada r5 3500x düşünüyorum darboğaz durumu olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Talip Engür
hocam daha ekran kartını almadım

RX 5700 XT​

veya

ASUS TUF RADEON RX 5600 XT​

almayı düşünüyorum

Hocan enermax markasını 2 3 gündür görüyorum bu fiyat bandında üzmeyeceğini duydum hem kasa olarak ATX ama bilindik bir marka olsun istiyorsanız

buda olabilir sizin seçtiğiniz kasa içinize sindiyse oda olabilir ama ATX ALIRSANIZ İLERİYE DÖNÜK OLABLİR

ElvanC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Elvan Ç

Hocan enermax markasını 2 3 gündür görüyorum bu fiyat bandında üzmeyeceğini duydum hem kasa olarak ATX ama bilindik bir marka olsun istiyorsanız

buda olabilir sizin seçtiğiniz kasa içinize sindiyse oda olabilir ama ATX ALIRSANIZ İLERİYE DÖNÜK OLABLİR
hocam vallaha kasa hiç önemli değil biraz serin olsun psu iyi olsun ekran kartımda içine sığsın yeter ama yıldızladım güzel kasaya benziyor teşekkür ederim psu ya güven olurmu peki??

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Talip Engür
hocam vallaha kasa hiç önemli değil biraz serin olsun psu iyi olsun ekran kartımda içine sığsın yeter ama yıldızladım güzel kasaya benziyor teşekkür ederim psu ya güven olurmu peki??
BENDE İLK DEFA 2 3 GÜN ÖNCE GÖRDÜM DÜN BİR ÜSTADA SORDUM BU PARALARA ÜZMEYECEĞİNİ BELİRTTİ GİRİP SİTEDEN ARAŞTIRA BİLİRSİNİZ

ElvanC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Elvan Ç
BENDE İLK DEFA 2 3 GÜN ÖNCE GÖRDÜM DÜN BİR ÜSTADA SORDUM BU PARALARA ÜZMEYECEĞİNİ BELİRTTİ GİRİP SİTEDEN ARAŞTIRA BİLİRSİNİZ
hocam bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
fre

sevgililer gunu indiriminden düz 2kya asus a21 kasa aldım iyi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,784
Üyeler
167,719
Son üye
kemalllll
Top Bottom