Neler Yeni

Yardım Anakart işlemci uyumu

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Elimde foxconn g31mxp anakart var ve ben bu anakartın biosunu 771 pin xeon işlemciler için modladım. Aliexpressten de modlu xeon e5450 işlemci satın aldım ve almadan önce satıcıya çalışıp çalışmayacağını sordum. Biraz önce satıcı çalışmayacağını ve siparişi iptal etmemi söyledi. Şu an iptal edebilirim ama izlediğim birkaç videoda xeon için g31 ve üstü anakart vs diyorlardı ve aklım karıştı. Ben bu işlemciyi anakartımda çalıştırabilir miyim? İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Xakdenz33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Köksal
İşlemciyi rahatlıkla kullanabilirsin ancak işlemciyi satan mağazanın yorumlarını iyi oku bozuk işlemci yollamasın işmcinin bozuk olma ihtimali düşüktür ancak sen yinede iyice emin olduktan sonra satın al ben giga g41m combo ile Xeon x5460 kullanmıştım zamanında gayet hızlı çalışıyordu

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyi rahatlıkla kullanabilirsin ancak işlemciyi satan mağazanın yorumlarını iyi oku bozuk işlemci yollamasın işmcinin bozuk olma ihtimali düşüktür ancak sen yinede iyice emin olduktan sonra satın al ben giga g41m combo ile Xeon x5460 kullanmıştım zamanında gayet hızlı çalışıyordu
Biraz geç oldu ama yorumları gayet iyi 1200 sipariş 4.9 yıldız vardı aklıma sadece çalışmaz demesi takıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,759
Üyeler
167,549
Son üye
Atloir
Top Bottom