Neler Yeni

Anakart kargodn açılmış geldi

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
Daha yeni anakart kargodan geldi ve anakartın jelatini açılmış. Ürünü n11den almama rağmen itopyadan geldi. Satıcıya sormuştum anakartın biosunu son sürüme güncelleyerek mi gönderiyorsunuz diye, onlarda hayır kutuları hiç bir şekilde açmıyoruz dediler. Napmalıyım?

Caelius

80+ Silver
Daha yeni anakart kargodan geldi ve anakartın jelatini açılmış. Ürünü n11den almama rağmen itopyadan geldi. Satıcıya sormuştum anakartın biosunu son sürüme güncelleyerek mi gönderiyorsunuz diye, onlarda hayır kutuları hiç bir şekilde açmıyoruz dediler. Napmalıyım?
geri ver bence ne olur ne olmaz

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
abdulkadir bayram
Daha yeni anakart kargodan geldi ve anakartın jelatini açılmış. Ürünü n11den almama rağmen itopyadan geldi. Satıcıya sormuştum anakartın biosunu son sürüme güncelleyerek mi gönderiyorsunuz diye, onlarda hayır kutuları hiç bir şekilde açmıyoruz dediler. Napma
geri ver bencede

En İyi Cevap
3
kargoyu kontrol ederek alman, açılmış ise geri vermem gerekiyordu

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargoyu kontrol ederek alman, açılmış ise geri vermem gerekiyordu
Kargo itopya kutusunda geldi ve kontrol ettim kutu açılmamıştı. Kutuyu ben açtıktan sonra anakartın jelatini yoktu.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
öncelikle merhaba bir soru soracağım ben bizzat itopyaya gidip sormuştum işlemcinizi söylermisiniz

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
N11 den alıp nasıl itopyadan geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart sadece amd destekliyor, r5 3600
hmm anladım orda onlara sorduğumda r 5 5600 ve üstüne bios güncelleme yapıyoruz dediler o yüzden açmış olabileceklerini düşündüm ama demekki bi sıkıntı olabilir iade başvurusu yapın.

En İyi Cevap
3
N11 den alıp nasıl itopyadan geliyor?

Anakart sadece amd destekliyor, r5 3600
Hocam bazı firmalar itopya, teknobiyotik, monster gibi başka sitelerde de satıcı olarak girip satıyorlar.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
hmm anladım orda onlara sorduğumda r 5 5600 ve üstüne bios güncelleme yapıyoruz dediler o yüzden açmış olabileceklerini düşündüm ama demekki bi sıkıntı olabilir iade başvurusu yapın.
Nasıl iade başvurusu yapabilirim?

Hocam bazı firmalar itopya, teknobiyotik, monster gibi başka sitelerde de satıcı olarak girip satıyorlar.
N11 mağaza adı dey elektronik ama

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

hocam n11 den aldıysanız ilk önce iade kodu oluşturacaksınız sonra anlaşmalı kargoya gidip iade kodunu söyliyerek göndereceksiniz hiç bir ücret ödemezisiniz

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,226
İsim
Turuncu Keskin
Yüksek ihtimal denedikleri veya iade aldıkları bir ürünü gönderdiler. İade etmelisin, geçenlerde bizimde başımıza gelmişti. Satıcıyla iletişime geç, ya yenisini istediğini söyle ya da iade etmek istediğini.

En İyi Cevap
3

Hocam bilemiyorum o zaman. Ama yenisini istemeyin direkt iade edin N11 de siparişlerim kısmından iade talebi oluşturucaksınız ordan bir kod verecek o kod ile kargoya gidip vereceksiniz. Yapamazsanız müşteri temsilcisine bağlanın daha detaylı tarif eder.

Top Bottom